• Fri frakt över 300 kr!

0 Varukorg

Leveransalternativ

 

Postnord ekonomi 

Med Postnord kan du få ditt paket levererat kostandsfritt vid köp över 300 kr! Dessa paket går om möjligt till din brevlåda (om inkastet överstiger 7 cm), annars hängs det på din dörr. Normalt sett levereras dessa inom 5-7 arbetsdagar.

Postnord 1:a klass

Med Postnord kan du få ditt paket levererat inom 1-3 arbetsdagar. Dessa paket går om möjligt till din brevlåda (om inkastet överstiger 7 cm), annars hängs det på din dörr. 

 

Postnord hemleverans

Med MyPack Home får du paketet hem, den dag det passar dig. Du mottar leveransinformation via sms och bokar där dag och tid för din leverans.

Instabox Skåpleverans

HÄR kan du läsa alla de vanligaste frågorna om Instabox.

För att få leverans med Instabox skriver du in ditt postnummer i kassan. Instabox erbjuder leverans till de flesta postnummer i Sverige, men inte alla. Välj därefter i vilken Instabox du vill hämta din försändelse i. Antingen vid jobbet, hemma eller nere på stan. Paketet hämtar du enkelt ut med en PIN-kod som du får på SMS. Det går självklart bra att skicka en kompis, partner eller familjemedlem för att hämta ut ditt paket också, så länge hen har koden du fått via SMS. Var noga med att skriva korrekt (svenskt) mobilnummer, samt korrekt mailadress när du lägger din order, så att du får din kod!

Ditt paket ligger i boxen i tre dagar (helgdagar räknas som halvdagar). Efter tre dagar hämtar Instabox ditt paket till sitt lager och du kan då inom 10 dagar beställa en ny utkörning till samma, eller ett annat av deras skåp, utan extra kostnad. Instabox varnar alltid dagen innan de hämtar tillbaka paketet, och du kan alltid höra av dig om du har något särskilt önskemål. Du kan enkelt förlänga tiden paketet ska ligga i skåpet via spårningslänken du får på SMS. Där kan du även chatta med Instabox kundtjänst, via sms. 

För att returnera en vara med Instabox så kontaktar du oss på hello@babyface.se så mailar vi en retursedel som du kan använda.

Instabox hemleverans 

Fossilfri hemleverans kvällstid genom Instabox hemleveranstjänst. Hela vägen från vårt lager till din dörr fossilfritt!
Välj dag och tidsspann då du önskar få leverans i listan över tillgängliga tider (i kassan). När vi packat ordern får du ett sms med ytterligare instruktioner där du kan lägga in portkod, leveransinstruktioner etc. Du kan även välja att få paketet levererat utanför din ytterdörr.

Vid en eventuell retur av en Instabox Home-leverans mailar vi en retursedel som du behöver skriva ut. Kontakta oss i så fall på hello@babyface.se.

Vi reserverar oss för eventuella förseningar hos speditörer.

KOLLINUMMER

Alla försändelser vi skickar får ett kollinummer. Kollinumret hittar du i din mail, eller på dina sidor här på Babyface.se. Hittar du det inte kan du maila oss på  hello@babyface.se. Vi hjälper dig gärna!

EJ UTHÄMTAT PAKET

Om ditt paket inte hämtas ut, skickas det först en påminnelse till dig. Hämtas det då inte ut skickas det tillbaka till oss. Vi kommer då att debitera dig 200 kr för administrativa avgifter samt fraktkostnader.
 

ANSVAR

Babyface.se ansvarar för transporten, har du inte fått din leverans hör du av dig till oss på hello@babyface.se. Om du inte fått ditt paket vill vi att du hör av dig till oss inom 2 månader för att vi ska kunna spåra paketet och vidta åtgärd.