• Fri frakt över 300 kr!

0 Varukorg

DERMALOGICA PRECLEANSE 

Har ni hört talas om precleanse, eller förrengöring? Det är nämligen ett begrepp som funnits med ett tag i beauty-världen. Det handlar om att rengöra ansiktet i två steg, för att verkligen få bort makeup, smuts och föroreningar som samlats på hudytan under dagen. Allt för att huden ska bli så ren som möjligt innan vi appliceras serum och creme!

DERMALOGICA PRECLEANSE

Dermalogica är en av de större märkena när det kommer till just förrengöring. Deras populära Precleanse, som är en olja, löser enkelt upp all makeup och vattenfast makeup! Den är perfekt att börja sin hudvårdsrutin eftersom den löser upp fett, vilket gör att nästa rengöring kan fokusera på att göra rent hudytan. Does it make sense?

Denna olja passar alla hudtyper, även en fet hud eftersom den tar bort det överflödiga talget. Produkten pumpas ut i handen och masseras sedan in på torrt ansikte, för att sedan sköljas av med vatten. Har en svag, väldoftande not av lavendel som gör att huden kommer ner i varv på kvällen innan läggdags.

DERMALOGICA PRECLEANSE BALM

Är du lite mer för en krämig variant så är Dermalogica Precleanse Balm det bästa alternativet! Samma sak gäller här; masseras in på torrt ansikte och den tar även vattenfast makeup. Den har lugnande egenskaper och ger huden näring. TIPS: Perfekt att ha med på resan då den inte kan rinna ut i väskan.

8%
Dermalogica PreCleanse
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips