sommarrea

Vår sommarrea är äntligen här

Nu kan du passa på att fynda exklusiva hudvårdsprodukter på vår sommarrea! Vi säljer ut en hel del produkter till pangpris för att göra plats för höstens nyheter på hyllorna.
Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, så först till kvarn gäller. Nedan har vi listat våra favoriter ur rean.

Vår sommarrea är äntligen här

Sommaren var extra fin i Sverige i år men nu börjar hösten komma smygandes. Hör du till dem som hade önskat sommar året om och därför bokat en resa till ett värmande land?
På vår sommarea har vi precis det du behöver för din resa.

I detta kit från Elemis får du allt du skulle behöva på resan – och lite till. Makeupborttagning, duscholja och handkräm är bara några av produkterna i denna fina necessär.  Ett otroligt prisvärt kit som ger variation och valmöjligheter.

Söker du ett resekit mer anpassat för bus på stranden så har Maria Åkerberg en härlig strandbag fylld med det du kan tänkas behöva på semesterresan. Bagen innehåller en lotion, två läppcerat och en after sun.

sommarrea

Sommarrea på BareMinerals

Underbara BareMinerals är också något vi vill lyfta fram i vår sommarrea – här kan du verkligen fynda!

Har du inte prövat dessa produkter innan så är det hög tid nu. Detta prova-på-kit innehåller foundation, fixeringspuder och borste så att du kan uppnå bästa resultat, med en jämnare hudton och mer lyster som följd. Finns i olika nyanser.

Ännu ett bra kit för den som önskar mer täckande resultat är detta. Concealern har SPF 20 med överlägsen täckning och matt finish.

För den rutinerade BareMinerals-användaren finner du favoriterna i denna necessär. Den innehåller 3 produkter: borste, moisturiser och mineralpuder. Mineralpuder består endast av naturliga mineraler och lägger sig inte som en tjock hinna på ansiktet. Resultatet blir istället utjämnande och ger huden en naturlig lyster.

sommarrea

 

 

För att se hela utbudet av vår sommarrea, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.