SPA-dag hemma

Unna dig en egen SPA-dag hemma

Efter julstress och paketinslagning behövs det ibland att man laddar batterierna, så man är pigg och fräsch inför det nya året.  Idag ger vi lite tips på hur du kan gå tillväga för att skapa dig en egen SPA-dag hemma!

Unna dig en egen SPA-dag hemma

Tappa upp ett bad och tänd massa doftljus. Ta med dig en bra bok ned i badet eller lyssna på avslappnande musik. Har du inte ett badkar hemma går det lika bra med en varm och rogivande dusch!

Något så enkelt som gurkskivor gör susen för trötta ögon och är perfekt att tillgå vid en SPA-dag hemma. Gurkans innehåll av askorbinsyra suger ut den överflödiga vätskan i huden som orsakat svullnaden. Dessutom är gurkans låga temperatur skön i sig att ha på huden. Ett annat bra knep för trött och sliten hud är att massera in den med honung, som gör huden mjuk och smidig.

Maria Åkerberg har ett helt kit, perfekta för ”hemmaSPA-njutaren”. Produkterna tar hand om huden från topp till tå och passar alla hudtyper. Produkterna kommer i en fin necessär tillsammans med en folder som guidar dig genom upplevelsen.
Innehåller:

– Olive Cleansing, 30 ml
– Face Mask Gentle, 15 ml
– Papaya Peeling, 30 ml
– Salt Scrub Energy, 30 ml
– Hair & Body Shampoo Energy, 30 ml
– Hair Conditioner Energy, 30 ml
– Body Lotion Beautiful, 30 ml

NIOD har även en transparent mask som effektivt och skonsamt rengör huden från smuts och föroreningar vilket resulterar i ett minskat antal av porer och dess storlek. Perfekt nu såhär efter jul! Applicera ett generöst lager av den genomskinliga masken på rengjord hud påkvällen. Låt verka i 10 min. Tvätta sedan av med varmt vatten. 

SPA-dag hemma

Avsluta din SPA-dag med att smörja in dig i en lyxig kroppsolja. Maria Åkerbergs Royal Body Oil är en lyxig kroppsolja med Havtorn och de förföriska eteriska oljorna Neroli, Patcholi och Rosmarin som tillsammans ger en ljuvlig doft. Royal Body Oil understödjer hudens egen skyddsfunktion och gör din kropp sammetslen.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.