mörka ringar under ögonen

Undvik mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är ett vanligt bekymmer och drabbar de flesta någon gång, vissa mer frekvent än andra. Det finns produkter som döljer eller förminskar de mörka ringarna under ögonen, men vi vet produkten som gör mer än så.

Varför får man mörka ringar under ögonen?

När man får mörka ringar under ögonen så tänker många att det beror på sömnbrist. Sömnen påverkar mycket och naturligtvis sätter sig detta ibland i den ömtåliga huden under ögonen. Det färre vet om är att det kan bero på på vitaminbrist eller ärftlighet. Se över din kost i första hand, den bör vara så allsidig som möjligt och vatten bör alltid vara inkluderat.

Åldern är en annan bov som sätter sig under ögonen. Med åren förlorar huden kollagen och huden blir därmed tunnare, venerna under huden blir då mer framträdande. Även överdriven solexponering kan vara en orsak så var noga med ett par bra solglasögon med UV-skydd.

Har du torr hud kan även detta vara en av orsakerna till den mörkare området då huden tappat fukt och volym.

Så undviker du mörka ringar under ögonen

Är dina problem lindriga kan de klassiska gurkskivorna på ögonen hjälpa. Gurkan hjälper till att suga ut överflödig vätska i huden, vätska som har orsakat svullnad. Gurka innehåller även K-vitamin som hjälper till att minska inflammationer och missfärgningar.

Ett annat knep är Filorgas Optim-Eyes, en trippelverkande ögonkräm som inte bara reducerar mörka ringar under ögonen intensivt, utan också linjer och svullnader. En kräm som kan användas av alla, oavsett vad anledningen till de mörka ringarna är. Applicera med ditt ringfinger, som är ditt svagaste finger, och badda försiktigt runt ögats kontur – morgon och kväll.

mörka ringar under ögonen

 

Vi har ett stort urval av produkter med Filorga, här kan du se hela sortimentet.
Har du frågor om våra produkter eller vill ha tips är du alltid välkommen att mejla oss på info@babyface.se

Kommentera