dekolletage

Tips på kräm för dekolletaget

När man pratar om dekolletaget menar man nacke, hals och urringning. Det är väldigt tunn och känslig hud och som med åren kan bli rynkig och hängig om man inte har tagit hand om den väl.

Tips på kräm för dekolletaget

För många upphör den dagliga hudvårdsrutinen vid käklinjen, ansiktet är återfuktat och man är därmed klar, eller? Hur många fortsätter och smörjer in den tunna, fina, huden nedanför käkpartiet? Din vanliga bodylotion är inte anpassad för den tunna huden och man bör räkna dekolletaget som en förlängning av ansiktet. Det är alltså god idé att använda samma produkter där som till ansiktet.
Att peela med hård skrubb är inte heller något man rekommenderar, då det blir alldeles för hårt och sliter mycket på huden. Använd en mild och skonsam exfoliering istället.

Ge dekolletaget ökad fasthet på 28 dagar

Det är inte försent att börja använda rätt produkter för dekolltaget, eller ge huden extra kärlek efter sommarmånaderna. Elemis Pro Collagen Neck Decollete lovar fastare hud på bara 28 dagar.
Krämen fungerar som en naturlig filler och reducerar fina linjer och rynkor samtidigt som den återfuktar och ger näring.
Kollagen finns naturligt i våra kroppar, men minskar med åldern och tillskott kan vara nödvändigt för tillföra huden mer. Algen chlorella, som denna kräm innehåller, fungerar likadant som hudens egna kollagen och ökar därmed elasticiteten vilket ger en ungdomligare hud. Övriga ingredienserna bidrar tillsammans till att din hals och dekolletage får ett jämnare utseende. Huden blir återfuktad och doftar gott av bland annat ros och cederträ.

Enklaste sättet att applicera krämen är att stryka på ett lager mitt över samt på sidorna av hals och dekolletage med tre lätt uppåtgående rörelser.

dekolletaget

Glöm aldrig SPF

Ju torrare hud du har, desto mer rynkig både känns och framställs den som. Att smörja in sig är viktigt, och framförallt med solskyddsfaktor. Att ha som rutin att smörja in sig med SPF kommer skydda din hud mot åldrande en längre tid fram än om du inte hade smörjt in dig alls.

Kommentera