bra setting spray

Tips på bra setting spray

Att använda ett riktigt bra setting spray är nästan som att vifta med ett magiskt trollspö över ansiktet. Du kanske är en av dem som har funderat över hur vissa tjejer kan ha så perfekt makeup timme efter timme? Oavsett om ni är iväg på en heldagskonferens med jobbet eller dansar loss och svettas på ett dansgolv, så verkar vissa tjejer ha en förmåga att aldrig sluta se helt fabulous ut, ellerhur? Om de inte springer in i badrummet och bättrar på sin makeup en gång i timmen, så kan hemligheten vara att de helt enkelt använder sig utav ett riktigt bra setting spray.

Ett setting spray är ett spray som fixerar makeupen och får den att sitta snyggt under många timmar. Ett tips är att alltid bära med dig ett bra setting spray i handväskan. Genom att använda det under dagen ger du din makeup en boost som både syns och känns.

bra setting spray

Bra setting spray – Cover FX

Cover FX Mattifying Setting Spray är ett alkoholfritt, snabbtorkande och samtidigt nedmatterande setting spray. Det börjar verka omedelbart efter att man har sprayat det över ansiktet och säkerställer att makeupen sitter hela dagen. Sprayens superfina mist ger en viktlös och långvarig matt finish samtidigt som den absorberar ytlig glansighet och minimerar synliga porer.

UNDER ETT 7-DAGARS KONSUMENT TEST:
• 93% av deltagarna sa att deras make-up kändes som att den satt bra och säkert efter att de applicerat Mattifying Setting Spray
• 80% sa att Mattifying Setting Spray hjälpte deras make-up att sitta hela dagen
• 73% sa att Mattifying Setting Spray gav en matt finish som höll hela dagen

Cover FX Illuminating Setting Spray är ett setting spray som ger en omedelbar lyster och garanterar att sminket håller sig på plats länge. Sprayet har ultrafina pärlpartiklar som skapar en jämn, strålande lyster idealisk för både ansikte och kropp. Den alkoholfri formulan försäkrar att den inte torkar ut huden utan är väldigt behaglig att bära. Detta spray är bevisat att sätta makeupen med en lyster som håller hela dagen utan att tappa färg, smälta eller fastna i fina linjer. Med sin superfina mist applikator får huden en jämn och lystrig finish. Det gör detta spray till en perfekt komplett highlighter för både ansikte och kropp. Ju mer du applicerar, desto mer intensiv lyster kommer du att få!

UNDER ETT 7-DAGARS KONSUMENT TEST:
• 93% sa att produkten gav deras hud en mer strålande lyster efter applicering.
• 80% av deltagarna sa att produkten hjälpte deras make-up att sitta hela dagen.
• Åtminstone 90% av deltagarna sa att produkten kändes lätt, torkade snabbt och kändes bekväm på huden hela dagen, utan att kännas klibbig eller bli glansig.
• Åtminstone 84% av deltagarna sa att när de använde produkten kändes det som att deras make-up omedelbart fixerades och att den höll hela dagen.

Användning av setting spray

Ett setting spray använder du efter att din makeup är klar. Innan du sprayar så ska du skaka flaskan ordentligt. Håll flaskan ca 20 – 25 cm från ansiktet och spraya jämnt över ansiktet och håll dina ögon och din mun stängda under applicering. Se till att inte få produkten i ögonen.

Har du frågor kring våra produkter så tveka inta att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.