farsdagspresent

Tips på bra farsdagspresent

Hylla din pappa på bästa vis på farsdag! Den 11 november är det dags att fira sin fadersgestalt. Vi har listat våra hudvårdsfavoriter för män, perfekta att ge bort som farsdagspresent!

Ge din pappa en bra farsdagspresent

Hudvård är en mycket uppskattad gåva och det kommer väl till användning.

Mäns hud är generellt grövre och fetare än kvinnors hud och de får lättare pormaskar. Många får sår, känslig och fuktfattig hud av rakning. Vissa upplever även problem med ingrodda hårstrån. Behovet de oftast har är produkter för rakning som skyddar huden och inte verkar uttorkande, samt en bra aftershave  (gel, kräm eller balm) som ger fukt, rensar och verkar rogivande på sår och irriterad hud. Vid pormaskar och ingrodda hår rekommenderas en peeling eller rengöring med exfolierande effekt och/eller ett aktivt serum.

Farsdagspresent

En kräm som förbereder huden för en nära och len rakning är  perfekt som farsdagspresent. Peelingen tar snabbt fram en fräsch yta, polerar, ger huden ett piggt utseende och lyfter skäggstråna före rakning, vilket bidrar till att förebygga blemmor och att stråna växer inåt.

Svårt att bestämma dig för bara en produkt som farsdagspresent? Ett komplett hudvårdskit med shower gel, raklödder och fuktcreme gör under för mannens hud. Duschkrämen är rengörande och har en vårdande effekt på huden. Raklöddret skyddar den känsliga huden i ansiktet mot irritation och rodnad. Krämen ger omedelbar energi och fukt till huden efter rakning.  

farsdagspresent

 

För den aktiva mannen som vill ha ett snabbt och skonsamt alternativ är Maria Åkerbergs hår- och kroppsschampoo perfekt. Den doftar behagligt av basilika och lime och är så pass mild att den kan användas dagligen. De milda rengörande ingredienserna i Hair & Body Shampoo kommer från kokos och majs, vilka tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel.
Går att använda som raklödder, bara att skumma upp med lite vatten – helt klart en riktig multiprodukt!

farsdagspresent

 

Babor har ett krämigt raklödder för en grundlig rakning utan rodnad och irritationer. Den påskyndar hudens förnyelseprocess, ökar hudens stresstålighet och är intensivt återfuktande med långvarig effekt.

Sist, men inte minst, vill vi tips om denna ekologiskt närande ansiktskrämen med antioxidanter och örter för att lugna och reparera huden och göra den mjuk och smidig hela dagen.

Sugen på mer presenttips? Här kan du se hela vårt sortiment av hudvård för män 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.