bra ekologiskt schampo

Tips på bra ekologiskt schampo

Vill du hitta ett bra ekologiskt schampo, balsam och tvål? Har du bestämt dig för att byta ut dina vanliga hår- och hudvårdsprodukter mot ekologiskt alternativ så rekommenderar vi Maria Åkerbergs ekologiska hårvårdsserie. Ordinära produkter torkar ut hud och hår. De naturliga ingredienserna i Maria Åkerbergs ekologiska hårvårdsprodukter hjälper till att bevara hudens naturliga och skyddande syramantel. De milda produkterna fungerar bra att använda dagligen.

bra ekologiskt schampo


MARIA ÅKERBERG HAIR & BODY SHAMPOO ENERGY
Hair & Body Shampoo Energy är ett milt schampoo och dushgel med eteriska oljor ifrån rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär. Ett väldoftande schampo att vakna med!

MARIA ÅKERBERG
HAIR & BODY SHAMPOO BEAUTIFUL 250 ML

Hair & Body Shampoo är ett mild kombination av tvål och schampoo med en ljuvlig doft av Citron, Apelsin, Bergamott och Kardemumma. Det är ett bra ekologiskt schampo och kan användas dagligen för att tvätta håret och kroppen. Går fungerar också bra som raklödder; bara att skumma upp med lite vatten.

Ekologiskt schampo – gör så här:

Blöt hår och hårbotten. Ta sedan en liten klick av schampot, motsvarande en halv tesked ca 2,5 ml. Fördela schampot i händerna och tillsätt lite vatten och blanda ut det. Massera in ordentligt och skölj sedan väl. Om det löddrar dåligt i första schamponeringen, ta inte mer schampo för det, det fungerar ändå. Tvätta alltid håret två gånger. Första löser upp, andra tvättar rent. Andra tvätten så låter du det sitta i några minuter och skölj sedan väl. Om du tycker att håret blir platt så har schampot inte fått verka tillräckligt länge eller så är allt är inte ordentligt ursköljt. Mycket viktigt att skölja väl. Om håret blir flygigt så använd Maria Åkerberg Hair Conditioner Energy.

Tips på ekologiskt balsam och inpackning


MARIA ÅKERBERG
HAIR CONDITIONER ENERGY

Ett balsam som är väldigt drygt och räcker länge. Håret blir mjukt och lättkammat. Fungerar också på behandlat hår. Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär ger en frisk doft och används med fördel efter Hair & Body Shampoo Energy.


MARIA ÅKERBERG
HAIR THERAPY

Maria Åkerbergs ekologiska inpackning är en återfuktande och mjukgörande inpackning för alla hårtyper, särskilt bra för ett torrt och sprött hår. Med eteriska oljor från Tea tree, Lavendel och Citrongräs är detta en inpackning som även passar en torr hårbotten.

Använd så här: Tvätta håret med Hair & Body Schampo. Applicera Hair Therapy i fuktigt hår. Har du torr hårbotten kan du med fördel applicera inpackningen ner i skalpen. Låt verka 10-20 min och gärna med handduk kring håret. Skölj därefter håret noggrant tills det att produkten är helt borta.Har du frågor kring att hitta ett bra ekologiskt schampo, balsam eller andra ekologiska hud- och hårvårdsprodukter som passar just dig och dina behov så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.