After Sun

Tips på bra After Sun

Att man ska smörja in sig med solskyddsfaktor vet man, men är det lika givet med After Sun? Ibland lyckas solens strålar leta sig in under solskyddsfaktorn och man får en ilsken, röd, bränna som både gör ont och ser mindre smickrande ut. Att ta fram pekpinnen och säga ”vad var det jag sa?” kommer knappast ta bort det onda. Men vi vet vad som gör det.

Tips på bra After Sun

Oavsett om du bränt dig, eller om du bara vill återfuktas efter en heldag i havet, kan du köpa en underbart doftande After Sun. En bra sådan lugnar och lindrar hud som fått för mycket sol, förebygger att huden börjar fjälla, återfuktar på djupet och ser därför till att solbrännan stannar kvar längre. Vanligtvis brukar dessa innehålla Aloe vera, Johannesört eller yoghurt då de ger naturlig svalka, men detta kan variera. Se över produktinnehållet så att du får just den produkt som passar dina behov.

En vanlig bodylotion förvärrar brännan

En After Sun är även lättare i konsistensen i jämförelse med en vanlig Body lotion och den har svalkande egenskaper. En fet body lotion låter inte den varma huden svalkas på samma vis och det kan nästan göra ondare om man smörjer in sig med sin vanliga kräm.
Har du bränt dig rikigt illa kan ett isbad kännas lockande – ställ in din After Sun i kylen ett par minuter så tar du svalkan till ännu högre nivåer.

Maria Åkerbergs After Sun Lotion är ett utmärkt val för den som söker både lindring och återfuktning. Krämen fungerar både för ansikte och kropp och för samtliga hudtyper. Produkten är ekologisk, aloe vera bidrar med svalka och den har en ren och frisk doft.  Den finns även i 30ml förpackning, smidig att ha med i strandbagen.

After Sun

Söker du en bra After Sun som lugnar huden efter en hel dag av solexponering är det Clarins After Sun Moisturizer du söker. Den förlänger längden på din fina solbränna och motverkar att hyn börja flagna i första taget.

Är olyckan framme och du har bränt dig rejält, reparerar du huden med Decleor Soothing After Sun.  Den förhindrar fina linjer och rynkor och innehåller ett skydd mot fria radikaler. Den verkar dessutom antiinflammatorisk samtidigt som den återfuktar.

After Sun

Skulle det nu vara så att man råkar ut för en trist sommar med mycket regn och rusk kan dock en After Sun kännas tämligen onödig, men man kan ju bli brun ändå! Här är bästa tipsen för hur du blir brun – utan sol.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.