bästa mascaran

Tips på bästa mascaran

Vilken är egentligen den bästa mascaran. För många slutar aldrig sökandet och det finns näst intill oändligt många varianter att välja mellan. Mascaror som ger längre fransar, tätare fransar, ökad volym, intensivare blick, ger näring och så vidare. Allt i från budget till lyx.

Babyface listar bästa mascaran

På Babyface har vi ett brett utbud av mascaror av olika märken och prisklasser. I detta inlägg så listar vi de som är mest populära hos våra kunder och som vi själva också rekommenderar.

1. Clarins Wonder Perfect Mascara är mascaran som ger trippel effekt. Fransarna får Volym, Längd och Curl. Mascarans unika formula ger fransarna intensiv volym och gör dem spektakulärt långa och böjda. Denna mascara bäddar också in fransarna inifrån roten och skapar en eyeliner effekt. Den innehåller bland annat en hög koncentration av pigment samt en elastisk volymökande växtpolymer, växtvaxer och näring i form av Pro vitamin B5. Applicerar man två lager så får man en så kallad “false lashes effekt”.

2. Xlash Mascara är mascaran med stärkande Vitamin E som ger fransarna volym och längd samtidigt som den stärker dem. Denna mascara har hög koncentration av pigment vilket gör det enkelt att skapa en mer dramatisk look. Vitaminerna som finns i mascaran bidrar med flexibilitet och styrka till ögonfransar och hårsäckar. Den böjda mascaraborsten är väldigt bra på att ge ögonfransarna ökad längd och volym.

3. Clarins Be Long Mascara är en den revolutionerande mascaran som ger längre fransar med perfekt böj. Clarins ”Double Length Result”-formula är en formula berikad med ett komplex som stimulerar fransarnas tillväxt. Ju oftare man applicerar denna mascara, ju mer växter fransarna. Mascaraborsten är mjuk och flexibel och enkel att använda. Fransarna blir vackert böjda och separerade.

4. BareMinerals Lash Domination 10-in-1 Volumizing Mascara är en mascara som ger volym som verkligen syns. Det är den enda mascara som har 10 egenskaper i en enda mascara.
Volymgivande
• Förlängande
• Ökar tjockleken
• Separerande
• Lyfter
• Sitter hela dagen
• Mineralberikad
• Kladdar inte
• Klumpar sig inte
• Flagar inte

Mascaran ger långa, fylliga och vackert separerade ögonfransar. Mascaraborsten ProTwist 180 Wand är snurrad i 180 grader. Detta gör att den kommer runt hela fransen och täcker alla vinklar med intensiv svart färg.

bästa mascaran

Den bästa mascaran

Det som är den bästa mascaran enligt en person kan en annan person tycka är mindre bra. Detta kan bero på vad man har för ögonform och även på ögonfransarnas kvalitet och struktur. Vad man har för önskemål med mascaran är också avgörande. Exempelvis vill man någon ha långa fransar eller fransar medan en annan vill ha fransar med mycket volym.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.