tips för att undvika stress

3 tips för att undvika stress

Tips för att undvika stress – I dagens samhälle är det många som känner sig stressade. För många är svårt att få ihop livspusslet. Man ska jobba fyrtio timmar i veckan, hämta och lämna barn på dagis och skola. Man ska också hinna handla, laga mat, sköta om hemmet och någonstans däremellan även ha tid att umgås med familj och vänner. Dessutom ska man gärna klämma in lite så kallad ”egentid” i detta schema också. Egentiden är för många väldigt viktig för deras välmående. Men ofta känns det som att dygnet har för få timmar och då är det ofta egentiden man får tulla på.

3 tips för att undvika stress

Äta bra mat, vara noga med sömnen och se till att motionera några gånger i veckan är några grundläggande tips för att undvika stress. Är vi noga med vår hälsa så har vi genast bättre förutsättningar för att klara av stress. Utöver det så finns det lite olika varianter man kan prova för att se vad som fungerar för en själv. Alla människor är olika. För vissa fungerar det att ha tydliga vardagsrutiner medan andra känner sig harmoniska genom att exempelvis yoga.

3 tips:

Planera – Se över dina dagliga rutiner, både på jobbet och hemma. Genom att planera och strukturera upp dagarna bättre så kan man undvika mycket stress.

Yoga – De som regelbundet regelbundet utövar yoga lär sig att slappna av och vara helt närvarande i nuet. Yoga är därför väldigt bra för att motverka stress. I yoga arbetar man med att skapa harmoni mellan kropp och sinne genom fysiska ställningar, andningsövningar och avslappning.
tips för att undvika stress massageolja
Massage – Massage får kroppen att varva ner och slappna av och är därför väldigt bra när man vill undvika stress.
ELEMISDE-STRESS MASSAGE OIL är en massageolja med en djupt avslappnande sammansättning som lugnar sinnet, löser upp spänningar och gör kroppen harmonisk. Massageoljan innehåller utvalda, rena eteriska oljor av rosenträ, citronmeliss, mejram, geranium, rosmarin, lavendel och kamomill; en olja som får dig att uppleva kraften hos verklig aromaterapi. Den gör huden silkeslen utan att kännas oljig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.