festfin

Tips: Bli festfin från topp till tå

Vill du bli riktigt festfin? Årets största och sista fest närmar sig. Varför inte ta tillfället i akt att pyssla om dig själv lite extra och bli festfin från topp till tå? Har du möjlighet att ta en hel dag bara för dig själv så är det ett hett tips. En dag där du verkligen rår om dig själv och tar det lugnt. Då kommer du börja det nya året på bästa möjliga sätt; både fin, fräsch och utvilad. Vad kan vara ett bättre sätt att inviga ett nytt år på?

Festfin – börja natten före

Det allra bästa är att börja redan natten innan, under den så kallade skönhetssömnen. Innan läggdags så tvättar du ansiktet noga och smörjer in det med en välgörande nattkräm. Medan du sover återhämtar sig huden efter dagens påfrestningar. Nattcremens uppgift är sedan att återfukta och ge huden näring medan du sover. Med rätt nattcreme för din hudtyp så hjälper du denna process på traven.

MURAD CITY SKIN OVERNIGHT DETOX MOISTURIZER med C-vitamin som ljusar upp hyn och gör hudtonen jämnare. Krämen innehåller växtextrakt som fyller ut huden så att synlighet av fina linjer och rynkor reduceras.

festfin
Vill du ha fina händer och fötter när du vaknar morgonen därpå så kan du använda BLISSGLAMOUR GLOVES och BLISS SOFTENING SOCKS under natten. När du vaknar nästa morgon kommer dina händer och fötter vara superfina och babylena.

Avsätt hela dagen för dig själv

Vi rekommenderar att du tar lite sovmorgon och verkligen vilar ut, så ställ helst ingen väckarklocka. Avsätt gärna hela dagen för dig själv och se till att ta det riktigt lugnt. Börja med frukost på sängen och kanske en bra bok? När du är klar med frukosten kan du spola upp ett härligt väldoftande bad med ELEMIS JASMINE & ROSE MILK BATH där du kan krypa ner och njuta en stund. Ställ in radion i badrummet och spela lite lugn musik på lagom volym, så ökar det chansen att du verkligen kopplar av ordentligt. Passa på att lägga en ögonmask under tiden som du ligger i badet. Den här PETER THOMAS ROTH CUCUMBER DE-TOX DE-PUFFING EYE-CUBES hjälper till att reducera påsar, mörka ringar och fina linjer och rynkor .

Redo för kvällens festligheter

När du kliver ur badet så kommer du ha en bra grund för att bli riktigt festfin till kvällen. Fortsätt gärna dagen i samma lugna tempo när du fortsätter att förbereda dig för kvällens festligheter.

Har du frågor kring våra produkter och vad som kan passa dig bäst är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera