se yngre ut

Tips för att se yngre ut

Det är inte helt ovanligt att man vill se yngre ut än den ålder man faktiskt befinner sig i. Kanske är man i en ålder då man börjar märka skillnader på kroppen. Små rynkor börjar framträda i ansiktet, huden blir lite slappare på sina ställen och ett par trivselkilon vill envist sitta kvar runt magområdet. Många ser sin kropps åldrande som en naturlig del av livet och tycker att även det kan ha sin charm och skönhet. Andra är mer besvärade och stressade över att deras kropp åldras. Kanske tycker de att det går lite snabbare än vad de var beredda på. I det här inlägget ger vi tips till dig som vill se yngre ut.

Rätt livsstil kan få dig att se yngre ut

Som sagt är din livsstil avgörande både för hur din kropp mår och även hur den ser ut. Tar man hand om sin kropp på bästa möjliga sätt så har man bra förutsättningar för att den ska se yngre ut. Nedan listar vi det som du främst bör ha i åtanke.

  • Kost – Vad du väljer att förse din kropp med för typ av bränsle är avgörande för hur du mår och även för vilket skick ditt hår, hud och dina naglar befinner sig i. Man behöver inte vara slaviskt hälsosam. Slinker den ner choklad eller nån hamburgare någon gång ibland så påverkar inte det hälsan och utseendet nämnvärt ifall man till största delen av veckan ser till att äta nyttig och hälsosam mat och dryck.
  • Motion – För att kroppen ska må bra så behöver vi röra på oss. Tycker man inte om att träna eller kanske inte har tid så kan man ofta åtminstone få in lite vardagsmotion. Ta trappor istället för hissen, promenera till jobbet eller hoppa av bussen några hållplatser för tidigt. Hinner man en rask promenad på trettio minuter cirka tre gånger i veckan så är det jättebra.
  • Sömn – Att se till att få sova ordentligt är väldigt viktigt. Har man sovit dåligt under en längre period så syns det ofta tydligt. Man ser sliten ut och kan få mörka ringar under ögonen. Läs gärna ett tidigare inlägg om vikten av att sova.

    Skönhetssömn – myt eller inte?

  • Stress – Stress är väldigt dåligt för kroppen på alla sätt och påverkar både hälsa och utseende negativt. Är det yttre faktorer som skapar stress så kan man försöka omstrukturera sin vardag för att hitta plats för återhämtning. Är det inre stress som oro så kan motion hjälpa och även yoga och mindfulness.
  • Alkohol och cigaretter – Att undvika saker som förgiftar kroppen är givetvis bra om man är mån om sin hälsa. Vill man inte undvika exempelvis alkohol till 100% så kan man istället välja minska på det och välja de alkoholfria alternativen ibland.

se yngre ut

Serum som hjälper dig att se yngre ut

Förutom att leva hälsosamt så finns många bra produkter för att motverka rynkor och slapp hud. Rodial Glamoxy Snake Serum är ett revolutionerande syresatt serum. Detta populära serum är inspirerat av giftet hos tempelhuggormen och innehåller syn-ake som är en neuropeptid som har samma kraftfulla effekt som ormens gift. Detta gör att ansiktet lyfts, muskelsammandragningar minskas och fina linjer och rynkor blir mindre framträdande. En mycket omtalad och omtyckt produkt!

Kommentera