the organic pharmacy

The Organic Pharmacy – organisk hudvård

The Organic Pharmacy – organisk hudvård

The Organic Pharmacy  grundades av det äkta paret Margo och Francesco Marrone.
Margo har en bakgrund inom farmaci och homeopati, medan Francesco har en bakgrund inom design och grafik.

Det började för mer än 12 år sedan, när Margo läste en artikel om konserveringsmedel i vår mat och de effekter bekämpningsmedel har på vår kropp.
Ett enda, icke-ekologiskt, äpple kan innehålla rester av så många som 20 olika bekämpningsmedel och ogräsmedel samt ett stort antal giftiga kemikalier. Margo blev häpen.
Varför kände hon inte till detta tidigare? Hur kunde det vara tillåtet?
Eftersom Margo inte heller kunde hitta några naturliga skönhetsprodukter som hon var nöjd med började hon tillverka egna. The Organic Pharmacy såg dagens ljus.

Paret skapade ett exklusivt och helt ekologiskt märke med organisk hudvård. The Organic Pharmacy väljer noggrant ut varje ingrediens för att minsta beståndsdel i varje produkt ska ha maximalt vårdande effekt på huden.

The Organic Pharmacy – favoriterna

the organic pharmacy

Det snabba ansiktslyftetär en kraftfull åldersmotverkande produkt som lyfter och ger huden spänst samtidigt som den minskar förekomsten av rynkor. Innehåller underbara ingredienser så som nyponfröolja, grapefrukt och sicilianska citroner.

En fuktgivande och föryngrande ansiktskräm som direkt absorberas och är full med antioxidanter och åtstramande örter finner du i Antioxidant Face Cream. Tack vare dess antioxidantegenskaper och åtstramande egenskaper är den också särskilt lämplig för dig som arbetar i stadsmiljö, eller har problem med porerna. Den tillför fukt, stramar åt och skyddar.

Ett pröva-på-kit för dig som är nyfiken på det bästa den ekologiska hudvården kan erbjuda och samtidigt ger dig en strålande, och hälsosammare hud! Följ de enkla stegen och se hur din hud förändras. Innehåller bland annat Carrot Butter Cleanser och Herbal Toner, den bästsäljande rengöringen som enkelt tar bort smuts, föroreningar och smink. Tonern bidrar till att minimera porerna och hålla huden i perfekt skick samtidit som den återfuktar och fräschar upp huden.
Blev du sugen på att testa serumet vi nämnde ovan? En mindre reseförpackning av denna mirakel-produkt finns med i detta startkit!

Du finner mer produkter och information om The Organic Pharmacy här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.