The organic pharmacy

The organic pharmacy- naturlig skönhet när den är som bäst

Alla vill vi ha bra hudvårdsprodukter. Produkter som inte endast får oss att se fantastiska ut men som också är skonsamma mot vår hud. Sådana produkter är riktiga guldklimpar, men är inte alltid lätta att hitta. Därför vill vi på Babyface lyfta fram ett varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter som är naturliga och vårdar huden. I dagens inlägg vill vi lyfta fram varumärket, The Organic Pharmacy.

The organic pharmacy- naturliga hudvårsprodukter

Varumärket grundades av Margo och Francessco Marrone. Margo arbetade som farmaceut och insåg snabbt att människor dagligen utsätts för giftiga kemikalier och bekämpningsmedel som är skadliga för kroppen och hälsan. Eftersom hon inte hittade naturliga skönhetsprodukter som hon tyckte om började hon tillverka sina egna. Det blev startskottet för varumärket som idag har tagit världen med storm.

The organic pharmacy är idag ett exklusivt och ekologiskt varumärke som erbjuder organisk hudvård. Varje ingrediens väljs med stor omsorg för att det ska ha vårdande effekt på huden. The organic pharmacy har ett brett produktutbud och erbjuder bland annat ansiktskrämer, parfymer och håroljor.

4 hudvårdande produkter från The organic pharmacy

the organic pharmacy
1. Double rose rejuvenating face cream– En populär creme från The organic Pharmacy som ger huden lyster och minskar förekomsten av brustna kapillärer. Krämen innehåller bland annat ros, nypon och ingefära som renar huden och ger den näring.

 2. Jasmine body lotion– En fantastisk lotion som innehåller jojoba, aloe samt sheasmör. Produkten passar alla hudtyper och ger en avslappnande känsla.

3. Collagen boost mask– Mask som piggar upp huden samt ger den näring och energi. Produkten är full av antioxidanter som lyfter huden och gör den klarare. En perfekt produkt att använda de dagar då du känner dig som tröttast.

4. Hair and scalp nourishing oil– En återfuktande hårolja som innehåller jojoba, kamomill, neem och cederträd. Produkten ger en intensiv återfuktning och är därmed perfekt för dig som har torrt och skadat hår eller för dig som kämpar med torr hårbotten.

The organic Pharmacy på Babyface

Babyface har ett brett utbud av produkter från The organic pharmacy . Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just din hud så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera