the ordinary

The Ordinary – ärlig hudvård

The Ordinary är inte som andra, de vill att du ska veta exakt vad det är du applicerar på din kropp. De går på en ärlig kommunikation inom hudvård, inga krusiduller. The Ordinary lanserades nyligen i Sverige och finns nu hos oss på Babyface!

Vad är The Ordinary?

The Ordinary ägs av Deciem, ett större bolag som har många välkända varumärken under sig, alla med fokus på avancerad hudvård. Deciem, och The Ordinary, menar på att integritet är ovanligt i dagens samhälle. Bort ska de förvirrande prissättningsstrategierna och diverse marknadsföringsknep. Kvar är produkten, stolt och ärlig.

Ett axplock av favoriter från The Ordinary

En 10-minuters exfolierande ansiktsbehandling  innehållandes bland annat vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar gör huden jämnare och ljusar upp ytan.
Används på kvällen, och inte oftare än två gånger per vecka. Rengör ansiktet och torka huden torr. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten.
Man får ha i åtanke dock att produkten innehåller höga koncentrationer av fria syror, så man bör inte ha känslig hy.

the ordinary
En annan favorit är detta serum som kombinerar ett omfattande utbud av väldokumenterade teknologier för att behandla flera tecken på åldrande hud. Applicera över hela ansiktet morgon och kväll efter rengöring.

En bra primer kommer man långt med, och här är den bästa. Den fungerar som en matt, återfuktande, utjämnande primer som gör att makeupen håller längre.
En stor fördel är att man kan använda den även utan makeup och den blir då som en återfuktande moisturizer, som visuellt minskar porernas synlighet och ojämnheter i huden.

the ordinary
Alla produkterna är fria från parabener, sulfater, mineralolja, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon, animaliska oljor, bensalkoniumklorid, koltjärgfärger, formaldehyd, kvicksilver och oxybenzon.

”The Ordinary föddes för att inte låta befintliga teknologier få förkläs som innovationer”.

Klicka här för att se hela sortimentet hos oss på Babyface.

Kommentera