specialvård

Specialvård för kropp och hud

Har du specifika hudproblem eller kräver din hud något extra? Med vårt urval av specialvård kan du intensivt behandla fet problemhy, pigmentrubbningar, förtida åldrad hy, hudkänslighet och andra hudtillstånd.

Specialvård för ansikte och kropp

Är magen glad är resten av kroppen glad. Maria Åkerbergs kosttillskott med mjölksyrabakterier hjälper till att få huden att må bra.
Kosttillskottet innehåller mjölksyrakulturer som ökar välbefinnandet och som främjar en god bakterieflora i mage och tarm.
Ta 1-3 tabletter, 1-4 gånger dag­ligen i samband med måltid.

Aloe Vera är känt sedan länge då det har helt magiska egenskaper och räknas i höggrad in som specialvård. Denna produkt används vid lindrig solbränna och mot klåda vid insektsbett. Den verkar svalkande och fuktgivande. Du kan dessutom använda den som nattkräm om du har lite fetare hud, eller som svalkande ansiktsmask! Lider du av eksem eller psoriasis hjälper även den till här och lindrar med sitt svalkande och gör huden smidig.

specialvård

Specialvård för huden

Akne och blemmor är ett vanligt förekommande problem. Murad vet detta och har tagit fram en forumla som med maximal styrka reducerar aknens storlek och rodnad inom 4 timmar. Produkten innehåller salicylsyra som exfolierar och rengör porer för en slätare hud.

Trött på linjer och rynkor och behöver en produkt som går in på djupet? Då har vi denna filler med direkt effekt. Den minskar uttryckslinjer och reducerar fina linjer och rynkor. Hyaluronsyra återfuktar och binder fukt.

Har du ärr av skada eller kirurgiskt ingrepp är en salva med vårdande egenskaper erbjuda bra specialvård. Cicamed Scar är en osynlig och smärtfri behandling som med framgång mjukar upp, slätar ut och reducerar framträdande ärr orsakade av kirurgi, skador, akne och brännskador. Silikon har används av läkare för att behandla ärr i över 25 år och är kliniskt bevisad att mjuka upp, släta ut och reducera missfärgade ärr. Cicatrix innehåller den vitamin E som tillsammans med silikon ger finare ärr.

specialvård

För att se hela vårt sortiment av specialvård, klicka här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.