sommarmakeup

Somrig festmakeup

Söker du en bra makeup som håller hela dagen och igenom sommarnatten? Vi har tipsen och produkterna så att du kan få en fin somrig festmakeup!

Produkterna som ger dig en somrig festmakeup

Som ni säkert vet vid det här laget är primer A och O för en hållbar bas, och det är precis det vi vill uppnå för denna festmakeup. Applicera primer efter att du smörjt in dig med din vanliga dagkräm. Det många inte tänker på är att de även ska anpassa primern efter sin hudtyp för att få bästa resultat.

BareMinerals Combo Control Milky Face Primer fungerar utmärkt för kombinerad hy! Den upprätthåller fuktbalansen, jämnar ut och absorberar överflödigt talg.

BareMinerals Good Hydrations Silky Face Primer för normal hy ger långvarig återfuktning och ger naturlig lyster. Linjer slätas ut och gör hudytan jämnare så att din makeup sitter bättre och längre.

Dölj sedan eventuella ringar och färgskiftningar under ögonen med en täckande concealer. För att få en öppen och vaken blick ska man lägga concealern som en trekant under ögat. Du kan även ta produkten över pigmentfläckar eller andra skönhetsfläckar som du vill dölja.

Applicera därefter en foundation med solskyddsfaktor. BareMinerals foundation vårdar och återfuktar samtidigt som den ger ett täckande resultat. Produkten låter huden andas och lämnar ett fjäderlätt resultat som inte ser för arbetat ut. Har du tänkt att ta ett svalkande dopp på kvällskvisten går det dessutom utmärkt då produkten är vattenresistent!

För att undvika glansighet men samtidigt få mer lyster och glow placerar du sedan highlighter på kindben, dekolletage samt lite i pannan.

När basen är lagd är det dags att framhäva dina skrattgropar och avslöja rosen-friska kinder med denna rouge.  Den är lätt att bygga på för önskad intensitet och håller sedan hela kvällen.

Ögonen är själens spegel, förstärk dessa med en somrig ögonpalett. BareMinerals Ready 140 Eyeshadow Palette är superpigmenterad för bästa hållbarhet och färg. Kombinera gärna flera färger och våga sticka ut mer under kvällen!

Sista steget i din sommar makeup, men absolut inte minst, är att markera dina ögonbryn med en ögonbrynsduo. Produkten har en universal taupe-färg som passar alla och gelen hjälper dig att hålla brynen på plats. Färgen kan med fördel byggas på med fler lager för den som önskar mer färg och djärvare utseende.

Nu är det bara att ge dig ut i vimlet, trygg med att din somriga festmakeup kommer att hålla hela natten.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.