Snyggt hår

Snyggt hår- så här gör du

Vilken tjej vill inte ha ett snyggt hår? I det här inlägget ger vi dig tips på hur du får ett riktigt drömsvall, perfekt till våren och sommaren.

 

Produkter för ett välvårdat och snyggt hår

 
1.Schampo – Det är viktigt att du väljer schampo utifrån din egen hårtyp. Om du har fettigt hår bör du tvätta håret regelbundet. Därför kan du behöva en produkt som milt rengör ditt hår på djupet. Maria Åkerberg har framställt ett schampo som är perfekt för dig med fettigt hår. Beautiful är namnet på det fantastiska schampot som dessutom även kan användas som duschgel. Produkten innehåller ingredienser från kokos och majs och har en mild inverkan vilket gör den lämplig för dagligt bruk.

Om ditt hår däremot är torrt behöver du använda ett återfuktande schampo som förser ditt hår med fukt och glans.Ett tips är att använda Daily cleansing schampoo, från Dermalogica. Ett schampo som innehåller argan-,avokado- och kokosnötsoljor. Oljor som ger håret glans och skydd.

 
2. Hårinpackning – Om du vill ha snyggt hår är det viktigt att du tar hand om det och ger det näring och energi. Det är därför viktigt att du använder en bra hårinpackning minst en gång i veckan, oavsett om du har fett eller torrt hår. Hårinpackningar stärker och återfuktar håret och är därför nödvändigt för ett välvårdat och vackert hår. Skäm bort ditt hår med Hair therapy, en inpackning från Maria Åkerberg som återfuktar håret och lämnar det mjukt. Produkten innehåller eteriska oljor från lavendel och citrongräs som avger en fantastisk doft. Inpackningen passar dessutom alla hårtyper.

 
3. Balsam – Balsam bör användas av alla, oavsett hårtyp. Applicera balsam på hårtopparna och skölj sedan ur. Om du vill ha ett bra balsam är Hair conditioner, från Maria Åkerberg ett perfekt alternativ. Detta balsam ger håret extra glans och tar dessutom bort statisk elektricitet.

 
4. Hårolja – En bra hårolja ger håret glans och näring och bör därför användas ett par gånger i veckan. Applicera oljan på hårtopparna och låt produkten sjunka in. Ett tips är att använda Specials for hair, från Maria Åkerberg. En olja som stärker håret och som dessutom doftar ljuvligt.

 
Så får du snyggt hår. Det är viktigt att tänka på att det kan ta tid innan du uppnår önskat resultat. Ha tålamod och ta hand om ditt hår så kommer du med tiden märka skillnad.
 

Har du frågor kring våra produkter och vad som kan passa dig bäst är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera