Snygga naglar

Snygga naglar- så gör du

Vill du ha snygga naglar men har svårt att hitta rätt färg? Då är dagens inlägg perfekt för dig!
I det här inlägget ger vi dig tips på nagellack som passar alla årstider. Tips som kommer få dina naglar att se fantastiska ut året runt.

Snygga naglar hela året

 
Vinter- Eftersom vi befinner oss i vintertid börjar vi med de färgerna som passar just den här årstiden. Under vintern är det snyggt att använda nagellack i mörkare toner. Till julens fester är det till exempel snyggt att använda ett rött nagellack. En snygg färg som ger din outfit en julig touch. Till nyårsfesten är ett tips att byta nagellack och använda intensivare nyanser såsom svart och mörkblått. Färger som är helt perfekta för en härlig nyårsfest. Varför inte prova nyansen Midnight Cami, från Essie professionals till nyår. Ett mörkblått nagellack som gör sig snyggt till en svart outfit. Ett annat alternativ till nyår är Licorice, från Essie Professionals. Ett nagellack i en klassisk, svart nyans som passar vilken outfit som helst.

 


Vår- När vinterns festligheter är över går vi sakta mot ljusare tider. Detsamma bör du göra med ditt nagellack. Ett trendigt tips är att använda pastellfärger såsom rosa, mintgrön och babyblå. Fantastiskt fina färger som ger dig en vårig och snygg look. Where is my chauffeur, från Essie Professionals är ett nagellack vars färg är lika härlig som dess namn. Den mintgröna färgen gör dina naglar snygga och redo för våren.

 

Sommar- Sommaren är en fantastisk årstid fylld med värme och glädje. Matcha din solbrända hy med ett snyggt nagellack. Använd gärna starka färger såsom rosa och orange. Färgstarka nyanser som är perfekta på sommaren. Clambake, från Essie Professionals är ett snyggt nagellack som passar alldeles utmärkt till en fräsch och solbränd hy.

 

 

Höst- Framåt hösten är det dags att ännu en gång återgå till mörkare toner. Mörkröda naglar är helt rätt till hösten. Använd A list 434, från Essie Professionals. Ett nagellack i en härlig mörkröd nyans. Avsluta gärna med ett matt topplack för ett perfekt, höstigt resultat.

 

Snygga naglar är ett måste hela året. Vi hoppas att det här inlägget kan hjälpa dig att hålla dina naglar snygga oavsett årstid. Alla nagellack som vi nämnt i inlägget finns att köpa i vår webbshop.

 

 

Kommentera