snygga läppar

Snygga läppar – Så gör du!

Tips för att få snygga läppar

Vem vill inte ha snygga läppar?! Något många dock glömmer är att även läpparna behöver kontinuerlig omvårdnad för att hålla sig vackra. I detta inlägg tänkte vi därför ge dig lite tips på hur du får snygga läppar.

 

 

snygga läppar under natten

Vårdande behandling på natten

Låt dina läppar få näring medan du sover. Dermalocias Nightly Lip Treatment appliceras på rengjord hud innan sänggåendet. Produkten behandlar läpparna och området runtomkring dem. Den slätar ut fina linjer, förbättrar spänst, struktur och fukthalt. Den hudvänliga formulan får läpparna att se fylliga ut.

 

 

 

 

 

 

 

snygga läppar peeling

Peela läpparna

Peela läpparna med en skonsam peeling. Bliss Fabulips Sugar Lip Scrub skrubbar försiktigt bort torrheter och hudflagor från läpparna. Detta gör att de blir jämna och mjuka samtidigt som de får både näring och fukt.

 

 

 

 

 


snygga läppar läppmask

Lägg en läppmask

Rodial Dragon’s Blood Lip Masks är mirakelmasken som gör underverk för dina läppar. Den ska appliceras på väl rengjorda läppar och verka under 15 minuter. Masken ökar fukthalten i läpparna och är mjukgörande. Resultatet är mjuka och fylliga läppar som ser yngre ut.

 

 

 

 

 

snygga läppar fuktgivare

Ge läpparna fukt

Läpparna behöver fukt dagligen. Med Dermalogica Renewal Lip Complex får dina läppar en daglig intensivbehandling med utjämnande effekt. Den minimerar läpprynkor och jämnar ut hudstrukturen samtidigt som den motverkar tecken på förtida hudåldrande. Den fungerar bra att använda under läppstiftet eftersom den har en utslätande effekt. Använd den gärna minst två gånger dagligen eller vid behov. Den är gjord på närande växtoljor från avokado och ris som mjukgör och ger fukt.

 

 

 

 

 

 

snygga läppar läppglans

Avsluta med ett vårdande läppglans

”Clarins Natural Lip Perfector är en stor favorit i många sminkväskor!

Clarins Natural Lip Perfector Rose är läppglanset som är pricken över i. Det förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare och har en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Läppglanset ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning så som kyla, vind och värme. Du får oemotståndligt snygga läppar!

 

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om hur du får snygga läppar, tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera