större ögon

Sminktips för större ögon

Sminktips som ger större ögon är det många som önskar, ögonen ger ansiktet karaktär och kan avgöra en hel makeup. Med lätta medel och knep kan man frambringa större ögon, vi visar dig hur.

Sminktips för större ögon

Ett par större ögon vill vara fria från påsar och svullnader som det lätt blir vid för lite sömn och för mycket stress. En concealer med ultralätt konsistens trollar bort dina ojämnheter och ger en mer vaken blick utan att tynga ner. Den innehåller avokado- och solrosolja som vårdar det känsliga ögonområdet.

Sedan finns det ju få saker som förstärker intrycket av ögonen som en riktigt bra mascara. BareMinerals vet om detta och har tagit fram en super-mascara som ger enorm byggbar volym. samtidigt som den lyfter och separerar. Den viktlösa formulan innehåller närande mineraler och återfuktande ingredienser så att fransarna hålls mjuka och fylliga. Intensivt svart mineralpigment ger maximalt resultat hela dagen – kladdar inte, klumpar sig inte och flagar inte.

större ögon

En ljus skugga ger intrycket av större ögon

Man brukar säga att ljusa färger ”förstorar” ögat och mörka färger ger intrycket av att ögonen är mindre. För att få så stora ögon som möjligt bör du alltså lägga ljusa ögonskuggor. Ett annat bra knep för att förstärka intrycket ytterligare är att lägga en vit kajal i vattenlinjen av ögat, och gärna i inre ögonvrån. Detta öppnar upp blicken och ger ett mer vaket intryck.

Denna ögonskugga från Jane Iredale finns i många olika färger och sitter där den ska i timmar. Funkar även bra som eyeliner.
Önskar man en krämig variant så finns även Smooth Affair for Eyes. Detta är en primer/ögonskugga i ett som sitter där den ska timme ut och timme in, utan att lägga sig i fina linjer på ögonlocket. Den har en härlig ljus färg och är dessutom lättapplicerad.

större ögon

Inte bara ögon makeup frambringar större ögon

Även en bra highlighter kan ge intrycket av större ögon, läs mer om vilka produkter och hur du applicerar dem för bästa effekt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.