sminktillbehör

Sminktillbehör – våra favoriter

Vilken borste går till vad? Hur rengör man dem på bästa vis? Vad är en blender sponge? Ja, det finns många sminktillbehör och de har ännu fler användningsområden. Idag listar vi våra favoriter och tipsar om hur du lättast tar hand om dem.

Sminktillbehör: dessa kan du inte vara utan

Säg hej till din nya bästa vän! Blender Sponge är ett redskap som kan användas till all typ av underlagsmakeup. Den är en supermjuk, äggformad makeupsvamp utan kanter. Den hjälper dig skapa den perfekta basen genom att på ett smidigt sätt blanda ut produkterna du applicerar på huden.
Den är även utmärkt för applicering av serum och creme, vilket kan underlätta för personer med väldigt känslig hud som reagerar på beröring.

Seamless Buffing Brush är en antibakteriell buffborste som ger en jämn täckning utan att sprida bakterier. Stråna har berikats med aktivt kol och silverjoner i tillverkningsprocessen vilket stöter bort bakterier och håller borsten fräsch längre. Denna tillverkningsprocess gör att den antibakteriella effekten inte sköljs bort när du tvättar borsten. Den täta, rundade borste gör det lätt att jobba in och tona puderprodukter.

För att lyckas med sin aplicering av contouring och bronzer rekommenderar vi denna lyxliga borste. Den är klippt med en avsmalnande form en perfekt precis applicering.

sminktillbehör

För en snabb och enkel applicering av flytande foundation använder vi denna pensel från Maria Åkerberg.

När vi sedan ska applicera en perfekt ögon makeup tar vi denna silkeslena borsten från Jane Iredale. Den åstadkommer en otroligt mjuk beröring på huden. Stryk den lätt över ansiktet och upplev den avslappnande känslan. Mineralerna samlas effektivt upp och fördelas jämnt på huden. Du behöver därför endast använda en liten mängd av din ögon­skugga för att få ett perfekt resultat.

sminktillbehör

Så rengör du dina sminktillbehör:

För att hålla din blender sponge i bästa skick är det bra om du rengör den efter varje användning. Tvätta med schampo eller tvål samt vatten, krama ur vattnet och låt sedan torka.

När det kommer till rengöring av sminkborstar så anser vi att denna produkt från Bareminerals är ett måste.

Ta lite av produkten i handflatan, massera upp ett milt lödder med lite vatten och rengör varsamt borsten i det. Skölj borsten noga, krama försiktigt ur överflödigt vatten, forma och låt plantorka. Rengör borstarna en gång i veckan om borstarna används mer eller mindre dagligen. För daglig snabbrengöring rekommenderas Brush Spray Cleanser.
Låt borstarna torka liggande, helst så att det kommer luft under borsten. Står penslarna upp kommer det ner vatten i skaften som löser upp limmet och förstör borsten

sminktillbehör

Var det något sminktillbehör du saknade? Besök babyface.se för att se hela vårt sortiment!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.