skönhetstrender 2019

Skönhetstrender 2019

Vilka är våra hetaste skönhetstrender 2019? I dagens inlägg leder vi dig rätt bland årets stora trender.

Skönhetstrender 2019 – färg & glitter

Något som är väldigt populärt i år är läppstift i färg som får dina läppar att verkligen “poppa”. Ju starkare färg desto bättre! 2018 skulle det vara naturliga och dova färger på ens makeup, och nu vill man åter se mer färg! Vi gillar särskilt Bareminerals Moxie Lipgloss i färgen Dare Devil. Som alltid med Bareminerals är färgerna starka och ingredienserna vårdande! Detta är särskilt bra när man ser till nästa stora trend: Glossy Makeup.

Glossy Makeup är något man började flirta lite med redan förra året för att nu under 2019 verkligen få sig ett uppsving. Trenden går ut på att man gör det enkelt för sig och återanvänder sitt läppglans på så väl läppar som ögonlock och kindben! Effekten blir ett magiskt lyster. Använd en bra primer för att få glossen att sitta ordentligt.

skönhetstrender 2019

Skönhetstrender 2019 – hudvård

Exfolieringar och syror kommer bli ännu mer trendigt i år. Man letar efter att förenkla sin hudvårdsrutin där en produkt ska ge mycket effekt. En bra produkt vi verkligen har fastnat för är The Ordinarys Blodmask huden blir verkligen magisk! Var försiktig och använd inte masken mer än 10minuter, 1-2 gånger i veckan.

Även glasampuller står högst på listan över skönhetstrender 2019. Ampullerna är fyllda med en slags ”shot” med koncentrerade essänser som ger din hy en riktig boost. Vår favorit är givetvis Babor Hydra Plus som ger en super boost av fukt för alla hudtyper och hudtillstånd, och skapar således grunden till en välmående hud. Hyaluronsyra tillför fukt och binder fukten i huden med en långvarig effekt. Torrhetslinjer suddas ut och som ett skyddande täcke omsluts huden från att förlora fukt.

skönhetstrender 2019

Har du frågor om några av våra produkter eller vill veta mer om skönhetstrender 2019? Kontakta info@babyface.se

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.