Skönhetstrender 2017

 

I detta inlägg tänkte vi ta upp några skönhetstrender 2017, trender som vi har märkt av hos oss och som har varit (och fortfarande är) riktigt stora.

 

Våra skönhetstrender 2017

1. Wings med eyeliner

En stor trend som ger en dramatisk blick. Att få till de perfekta ”wingsen” är lättare än man kan tro med rätt produkt. Vi rekommenderar Clarins Graphik Ink Liner. Den precisa filtspetsen är enkel att använda och gör det möjligt att testa olika stilar. Den ger en perfekt, intensivt svart linje tack vare dess rena kol-pigment, den håller hela dagen men är ändå lätt att tvätta bort. Om du tycker att det är svårt att få till snygga wings så finns det flera klipp på Youtube som visar hur man gör!

 

2. Lyster

Något som många pratar om är att få till en snygg ”glow” på huden. Lyster vill väl alla ha? Vi rekommenderar 3 produkter för att få till perfekta resultatet.

  1. Cover FX Custom Enhancer Drops Moonlight – Flytande pigment i droppform som finns i 7 olika lystergivande nyanser, vilka tillåter dig att på ett smidigt sätt få till en ”lystriga” look. Använd på bar hud innan övrig makeup, använd den över makeupen för en strålande strobe effekt eller mixtra med din foundation eller fuktkräm för extra lyster.
  2. bareminerals Clear Radiance – Ger en naturlig lyster åt huden och kinderna med en så fin finish så att det nästan känns som ett retuscherat utseende. Applicera på, under eller utan foundation, rouge och bronze.
  3. Jane Iredale In Touche Highlighter – Ljusrosa highlighter som gör att huden snabbt ser extra fräsch ut. Applicera på kinder, panna eller ögonbrynen – perfekt för touch up under dagen!

 

3. Perfekta ögonbryn

Detta är en trend som har blivit riktigt stor på senare år och som fortfarande hänger med. Det är lätt att förstå varför! Ögonbrynen är ansiktets ram så dess form är väldigt viktig. Vi rekommenderar bareMinerals Brow Master™ Brow Gel and Brush Duo, som är ett kit med en borste och en bryngél. Den mjuka formulan definierar och formar vackra bryn för en naturlig eller djärv look.

 

4. Multimasking

Multimasking är något för alla! Multimasking är alltså att använda olika masker på olika partier i ansiktet. Är du exempelvis känslig över kinderna använder du en mask för känslig hud där, är du oljig i t-zonen lämpar sig här en lermask och är du torr lägger du naturligtvis en fuktmask på just det partiet. Bättre resultat är svårt att få! Nedan har du tre förmånliga kit:

 

5. Contouring

En trend som också slog igenom som en bomb för ett tag sedan och som hänger kvar riktigt starkt. Ett sätt att förhöja dina fina ansiktsdrag och till och med ändra formen på ansiktet, kortare panna, smalare näsa eller kindben kanske?

Vi rekommenderar Cover FX`s Contour Kit som gör skulpteringen av ansiktet enkelt och innehåller fyra blandningsbara nyanser för att framhäva, forma och ge lyster. Kombinationen av perfekta färger och en creme-puder formula skapar ett slutresultat utan några ränder eller skarvar.

Ett annat tips är Clarins Contouring Palette, ett kit med 3 kompaktpuder i olika nyanser som passar alla hudtoner samt en borste speciellt framtagen för just contouring. Detta är en special edition och finns därför enbart i begränsat antal!

 

6. Matta läppar

Hur snyggt är inte detta? Som vanligt var bareMinerals snabba på bollen och släppte urläckra matta färger i serien Gen Nude – något som borde vara på allas läppar!

 

                    

Gen Nude Swag är en klockren nude-färg för den dagliga makeupen. (till vänster)  Gen Nude Swank är min personliga favorit, den är starkare i färgen och dösnygg. (till höger)

 

 

 

Vad säger du? Vilka skönhetstrender 2017 är dina favoriter?

 

Kommentera