deo-deodorant

Skönhetstabbe: Min deo förstörde hela dagen

”Min deo förstörde hela dagen” berättar Annie. Alla har vi nog råkat ut för något som gjort att vi får skämmas en hel dag. Läs Annies historia där hon berättar hur det gick till när hennes deo fick henne att lukta så illa att människor runt omkring höll sig på avstånd. Har du en egen skönhetstabbe att dela med dig av? Maila oss gärna på info@babyface.se. Du får vara anonym om du vill! ?

Min deo fick mig att stinka avskyvärt!

Som vanligt hade jag superbråttom på morgonen. Jag snoozar alltid en halvtimme längre än vad jag har tid med och får stressa med kläder, smink och frukost. Jag slängde mig in i bilen och gasade iväg mot jobbet. Denna morgon hade jag ett morgonmöte som jag absolut inte fick bli sen till. Bilen var varm och jag kände att jag började bli svettig och kom på att jag inte tagit någon deo. Jag svor för mig själv att jag varit så klantig och glömt det. Det var ju dessutom ovanligt varmt ute för att vara i början av juni. Jag tänkte att jag kanske åtminstone kunde torka mig lite under armarna och i nacken med en våtservett. Vi brukade ha ett paket våtservetter i handskfacket så jag öppnade och letade runt. Jag hittade en tom förpackning så det planen gick i stöpet. Men jag hittade min pojkväns deo. Jag tänkte att det är ju bättre att jag går runt med en manlig doft än att jag luktar svett. När jag kommit fram och parkerat bilen så tar jag snabbt några roll av deon under armarna innan jag hoppar ur bilen. Redan på vägen in till kontoret kände jag att det stack i näsan och luktade märkligt. Jag fick lite panik för jag insåg att lukten troligtvis kom från mig. Försiktigt sniffade jag under armen och började fnysa och fräsa. Nu fick jag verkligen panik för det luktade som om det blivit någon märklig kemisk reaktion under mina armar. Jag inser att deon kan ha legat i bilens handskfack i evigheter och nu dessutom i värmen. Kanske var även min pojkväns gamla svettbakterier kvar i den? Tankarna snurrade och jag insåg att jag måste försöka få bort lukten innan jag gick in på mötet. Jag skyndade iväg till toaletten och tvättade mig under armarna tre gånger med varmt vatten och tvål. Men lukten försvann inte! Jag fick ge upp och gå bort till mötet ifall jag inte skulle trampa in där alldeles försent. På vägen bort till kontoret funderade jag på om jag skulle säga något om lukten. Detta var ett extremt viktigt möte för mina chefer och företaget som jag jobbade på. Jag var tvungen att ge bästa möjliga intryck, så jag kom fram till att det inte var på plats att dra en historia om en deo. Jag fick vackert bita ihop och låtsas som inget. Försiktigt smet jag in genom dörren, bad om ursäkt för att jag var försenad och slog mig ner på en ledig stol. Efter en minut så jag hur en del började se lite märkliga ut och gnugga sig på näsan och jag fick även några frågande blickar. Jag låtsades som inget. Under resten av dagen så höll sig mina kolleger på avstånd och jag såg hur några pratade med varandra och nickade åt mitt håll. Jag var faktiskt förvånad att ingen vågade fråga mig rakt ut. Själv var jag illamående. Det var jobbigt att gå runt i en så vidrig stank en hel dag, men mot slutet av dagen så avtog lukten mer och mer. Framåt kvällen så var den nästan borta. Min pojkvän skrattade i fem minuter när jag berättade för honom om min dag. Jag kommer defenitivit aldrig mer att använda någon annan deo än min egen!

Oj, vilken dag! Tur att lukten försvann tillslut. ?
Är du på jakt efter en ny deo så missa inte att spana in Babyface utbud av deodoranter.

Om du vill läsa fler skönhetstabbar så kan du läsa om Karin och Jennifers tabbar i ett tidigare inlägg.

Kommentera