skönhetsmissar

Skönhetsmissar du vill undvika!

Det är lätt hänt att man gör ett par skönhetsmissar i sitt liv. Nedan delar två av våra läsare med sig av sina värsta misstag. Har du några skönhetsmissar som du vill berätta om så maila oss gärna på info@babyface.se. Du får vara anonym om du vill! 🙂

 

Bloggläsarnas skönhetsmissar

Jag har aldrig blivit särskilt brun, min hy är blekare än blekast. Som yngre solade jag så fort solens strålar var framme men på äldre dagar har jag gett upp det där. Jag tycker ändå det är snyggt att vara brun, så när jag skulle anordna ett större event för ett antal år sedan så ville jag vara extra fin. Jag hade införskaffat en lyxig klänning och planerat både hår och make. Jag läste om spray tan och att det skulle ge en fin färg. Jag bokade en tid på en salong här i stan och när jag gick därifrån så hade jag en sådan underbar färg. Hade nog aldrig varit så brun! Nu kanske ni undrar vad problemet är och vad min skönhetsmiss egentligen är?

Tack och lov så kom problemet efteråt. Själva eventdagen var toppen, jag kände mig så snygg! Problemet var hur färgen avlägsnades. Jag hade stora fläckar på benen i flera veckor. Det kunde ju varit lugnt om det var under höst eller vinter men det var precis i juni när man vill slänga av kläderna och visa sina schyssta spiror. Termometern visade på närmare 30 sträcket men jag fick knata runt i långbyxor på stranden. – Karin

Vi lider med dig Karin! Spray tan kan vara riktigt lurigt! Det brukar vara lättare att få kontroll på sin ”fakebränna” på egen hand med brun utan sol.

 

Jag tänkte berätta om något riktigt pinsamt! Jag var ute på krogen och sprang på en kille som jag gillar. Vi stod och snackade en bra stund och jag var riktigt nervös. Jag har ett litet ticks för mig när jag är det och måste greja med något samt att mina läppar lätt blir väldigt torra. Detta gjorde att jag hela tiden tog upp mitt läppglans ur väskan och målade på. Jag tyckte det började sticka och klia i läpparna men så nervös som jag var så tänkte jag inte mer på det.

Efter en stund så frågade killen om jag hade förstorat läpparna. Jag blev fundersam på vad han menade och smet in på toan. När jag tittade mig i spegeln fick jag nästan en chock. Läpparna var megastora! Jag insåg att jag istället för läppglans hade målat mig med ett parfymstick, vilket innebär att läpparna förmodligen fått någon allergisk chock. Pinsamt var ju bara förnamnet! – Jennifer

Det var riktigt kul läsning Jennifer! Vi förstår att det var pinsamt. Om du skulle vilja ha en mer naturlig plumping-effekt så rekommenderar vi detta läppstift 😉

 

Kommentera