Så reducerar du dina ärr

Ärr är något som många av oss har. Ärrens uppkomst varierar och kan bero på saker som exempelvis skador, akne och kirugi. I detta inlägg ger vi dig tips på fyra produkter som kan hjälpa till att reducera ärrens synlighet och lämnar din hud jämn och slät.
Ärr
 

Produkter som hjälper dig att reducera dina ärr

 
1. Scars and stripes– En effektiv kräm från Beauté pacifique. Produkten innehåller ett flertal ingredienser som effektivt reducerar ärrens synlighet. Krämen verkar även effektiv mot bristningar och har dessutom en föryngrande effekt. En fantastisk produkt som stärker huden och lämnar den mjuk och slät.
 
2. Night cream– En produkt framställd av det svenska varumärket Maria Åkerberg. Krämen är effektiv mot ärr, rynkor samt pigmenteringar och passar personer med torr och mogen hud.
 
3. Energising gel prolangéne– En fantastisk produkt från varumärket Decléor. Gelen läker och lugnar skadad hud samtidigt som den förstärker kollagenstrukturen. Produkten motverkar även slapp hud och gör den spänstigare.
 
4. Scar– Säg hejdå till ärren med en behandling från Cicamed. Krämen mjukar upp och reducerar framträdande ärr effektivt. Produkten innehåller vitamin E som skyddar huden mot skadliga radikaler. Krämen innehåller endast milda, vårdande substanser och kan användas överallt på huden. Denna produkten verkar inte tillfälligt utan ger bestående resultat.
 
5. ASD 3-in-1 active spot treatment– Uppkomsten av finnar är ett problem som människor i alla åldrar har. Finnar kan dessutom orsaka sekundära skador i form av ärr och missfärgningar. ASD 3-in-1 active spot treat har en trippelverkande effekt och reducerar finnar, ärr och missfärgningar. Den unika formulan gör att produkten snabbt reducerar orenheter och dämpar rodnad. Den är därför perfekt för dig som vill ha en slät och fin hy fri från ärr.

 

Det var några tips på effektiva produkter som skonsamt kan reducera ärr. Vi på Babyface hoppas att tipsen varit till hjälp. Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just din hud så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Kommentera