höstmakeup

Så lyckas du med din höstmakeup

Likt årstidernas skiftningar ändrar vi också vårt utseende efter vilken tid på året det är. Under vinterhalvåret vill vi ha dovare toner och mer i brons, som matchar våra lite mörkare klädesplagg. Vi tipsar om hur du lyckas med din höstmakeup.

Skapa din finaste höstmakeup

Med hösten kommer nya färger fram i naturen, löven blir färgrika och himlen byter skepnad. Dagarna blir lite mörkare, och en känsla av mysighetsfaktor smyger sig fram i kroppen. I samma veva blir kläderna du bär av det lite mjukare och varmare slaget.
Färgerna brukar gå åt det lite mer dova hållet – hur ska du matcha detta med din makeup? I år är det neutrala extra inne, våga skippa foundation och jobba mer med att framhäva dina drag!

  1. Trolla bort mörka ringar under ögon med denna concealerDen flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden och döljer ofullständigheter, samtidigt som den vårdar den tunna huden. 
  2. Bronsaktiga toner är helt rätt i din höstmakeup. Borsta fram dina kindben och framhäv dina ansiktsdrag på ett tydligare sätt med denna underbara produkt från Cover FX. Använd den även som ögonskugga och skugga fram en neutral look. 
  3. I en neutral höstmakeup behöver något få komma fram, och ett par tydliga ögonbryn gör just det. Brow Master kommer snart bli din nya älskling och dina bryns bästa vän. Den håller hela dagen lång, enda in på småtimmarna.

höstmakeup

Avsluta din höstmakeup med lyster

Avsluta din höstmakeup med ett härligt lyster, det gör dessutom att man ser piggare och fräschare ut. Maria Åkerbergs highlighter består av högpigmenterat puder, med mycket skimmer som fräschar upp trött hud och får den att se frisk och återfuktad ut.
Vi rekommenderar att man använder en solfjäderpensel på större områden och skuggpenslar på mindre områden, såsom ögonvrån.

höstmakeup

Vill du ta del av fler sminktips? Här kan du läsa om våra bästa produkter som vi alltid har med oss i handväskan.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.