Så får du lyster i ansiktet

Det pratas vitt och brett om lyster i ansiktet. Det ger ansiktet en fräschör och ett skimmer som ger ett friskt och hälsosamt uttryck. Det finns sminkprodukter som frambringar glow i ansiktet, men det finns också hudvårdsprodukter som tränger in på djupet och skapar ett naturligt lyster i ansiktet.

Varför ger serum lyster i ansiktet?

Serum tillförs på torrt och rengjort ansikte innan man applicerar övriga krämer och makeup. Ett serum tränger ner djupare i huden och jobbar för att tillföra vitaminer och fukt innanför hudbarriären, medan krämer och makeup tillför fukt på utsidan. Serum kostar vanligtvis lite mer än vad en hudkräm gör, men då du endast behöver ett par droppar varje gång så räcker en flaska länge. Som vanligt, för att uppnå lyster i ansiktet, så krävs det att man jobbar inifrån och ut för att uppnå bästa resultatet.

Lyster i ansiktet med ekologiska produkter

Transderma har produkter som inger vitaminterapi för huden. Detta exklusiva serum förbättrar hudens elasticitet och lyster med omedelbar samt långtidsverkande effekt.
Serumet innehåller C-vitamin som stimulerar bildning av kollagen och elastin, hudens viktigaste strukturelement. C-vitamin är även en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikalers åldrande effekt och skyddar dessutom huden mot uv-skada. Använd Transderma C på dagen, innan dina övriga produkter.

lyster i ansiktet

För optimalt resultat bör du kombinera med Transderma A på kvällen innan din nattcreme. Använder du inte någon kräm på kvällen så räcker det gott och väl med enbart serum, huvudsaken är att huden återfuktas. Vid applicering smälter serumet direkt i kontakt med huden och det uppstår värme som utvidgar porerna och underlättar absorptionen i huden.
Serumet påskyndar cellförnyelseprocessen och har en exfolierande effekt på hudytan utan att skada eller irritera. Transderma A är specifikt utformat för att behandla rynkor, linjer och solskadad hud. Linjer suddas ut och blir synbart mjukare och grundare. Serumet stärker även hudens eget immunförsvar!

Kommentera