glow i ansiktet

Så får du en härlig glow i ansiktet

En bra glow i ansiktet framhäver både kindben och framhäver dina ansiktsdrag. Men hur gör man för att få det riktigt bra? Vilka produkter ger bästa effekt och glow i ansiktet?

Så får du en härlig glow i ansiktet

Börja med en rejäl peeling och rengöring, makeup sitter alltid bäst på väl rengjord hud – och du får en extra lyster på köpet. För att veta vilken peeling som passar dig bäst, kan du läsa här.

Vill du ha en mer subtil glow i ansiktet, något som anas men inte sticker ut allt för mycket så har BareMinerals ett highlighter stick som är mycket lätthanterligt. Sticket ger en fin glow i ansiktet utan att det blir för glittrigt. Framtagningen av produkten har inspirerats av hur en kristaller skiftar färg i olika ljussken, detta gör att denna highlighter verkligen är något av ett guldkorn. Sticken varierar i färg och går från roseguld till gult guld, champagne guld till rosa eller varför inte vitt till violett beroende på vad man föredrar.

glow i ansiktet

Du applicerar sticket genom att svepa där du vill ha mer glow, så som kindbenen, i inre ögonvrån och på amorbågen (överläppen). Önskar du blenda ut det gör du det enklast med fingrarna.

Frambringa ditt egna glow i ansiktet

Denna palett ger dig möjlighet att skulptera och blanda själv, för att få fram den lyster du själv önskar. Med bronzern framhäver du dina ansiktsdrag och med highlightern får du glow i ansiktet

Du kan använd varje nyans var för sig eller mixa dem för en mångdimensionell lyster. Varje nyans kan appliceras torr för ett mer naturligt utseende, eller blöt för en mer intensiv glow.
Applicera bronzern på områden i ansiktet som solen naturligt träffar. Svep lätt vid hårfästet, näsryggen, kindbenen och längs med käkenlinjen. Svep highlightern över kindben, brynben, i inre ögonvrån och på amorbågen.

glow i ansiktet

Nu har du de bästa redskapen för att få till ett riktigt bra glow i dessa Limited edition från BareMinerals.
Tänk även på att ge din hy de bästa förutsättningar för att uppnå fin och självklar lyster, peela ofta och rengör väl.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.