fin till nyår

Så blir du fin till nyår

Nyår står för dörren och snart inleds ett nytt år med spännande möjligheter och händelser. Nyår är en fantastisk kväll där man unnar sig god mat och massa glamour och glitter. Därför tipsar vi idag om hur du möter 2019 på allra bästa vis, från kläder till makeup, så att du blir fin till nyår!

Fin till nyår – kläder

Nyår är glamourens afton, där du får möjlighet att glittra i takt med strålande fyrverkerier och bubblande champagne. Klädseln är en viktig del av kvällen och oftast lägger man ner mer tid på sin outfit då än någon annan kväll på året – någon som känner igen sig?

För att bli kvällens mittpunkt och riktigt fin till nyår rekommenderar vi en klänning eller annat klädesplagg i svart, skogsgrön eller midnattsblå. Varför inte ett par svarta byxor och en blå tröja exempelvis?
Färgerna är dova och enkla, vilket gör att du kan tillföra så mycket glittriga accessoarer du vill! Ett gnistrande halsband passar bra till de klänningar med lite bredare urringning och ett armband blir fint till en klädsel med långa ärmar.

Ska du använda strumpbyxor så vet vi hur lätt de kan få maskor, spraya dem med hårspray så får de en skyddande barriär.

Fin till nyår – smink

Clarins mascara är något vi verkligen vill lyfta för just nyår. Detta är en  revolutionerande mascara som ger längre fransar och böjer dem perfekt.

Oavsett vad du valt för klädsel passar en ögonskuggspalett från Clarins. Vi gillar särskilt färgerna ”Forest” och ”Rosewood”. Blanda färgerna och få fram en sprakande ögon makeup, eller också använder du en till två färger och skuggar fram en bra färg.

fin till nyår

 

 

För att bli riktigt fin till nyår anser vi att ögonen ska få lite mer fokus än annars. Med en eyeliner från Xlash kan du få till en minimalistisk eller dramatisk look. Den speciella formulan för att undvika kladd appliceras med en filtapplikator, som gör det lätt att skapa exakt, pigmenterad definition på ett ögonblick.

Gläns över sjö och strand med en riktigt bra highlighter från BareMinerals! Denna är silkig, ultrafin bakad highlighter som ger din hud en fin uppljusande lyster. Den är utvecklad för att efterlikna hur solljuset reflekteras över huden. Låter perfekt, eller hur?

Avsluta sedan din sminkning med en bra settingspray från Cover FX som gör att din makeup håller hela kvällen lång!

fin till nyår
Gott nytt år önskar vi på Babyface.se 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.