resekit

Resekit – ett måste i väskan

Nu är det resetider och checklistor bockas av till höger och vänster – vad ska man egentligen packa med sig i resväskan? Ett resekit kan komma väl till pass, inte bara för produkternas skull, utan även för storleken. Mer plats i väskan för annat alltså… Som shopping till exempel.

Lyx-resekit

Denna snyggt designade necessär rymmer hela 7 produkter från Elemis. Ansiktsvatten, papaya-peeling, duscholja och make up-remover är bara några av grejerna i detta lyx-set. Bäst av allt är nog ögon- och läppremovern som effektivt tar bort sminket direkt, även vattenfast mascara.

Resekit

Budget-resekit

Ska du iväg på en sol- och bad semester har du i detta skonsamma resekit från Dermalogica allt du behöver för att tvätta bort saltvattnet, får både kropp och hår. Schampoot, som du kan använda dagligen, innehåller avokado- och kokosnötsoljor som ger fukt, glans och skyddar håret. Duschkrämen rengör utan att störa hudens naturliga pH-värde och kroppskrämen gör huden mjuk och fräsch.Resekit

Bra-att-ha resekit

Babor Refine Cellular Travel Set ger huden en rejäl återställare efter en heldag av storstadsbrus. Här finner du bland annat en rengöring som innehåller ett detox-komplex som skyddar huden mot miljörelaterad stress. Detta resekit kommer såklart även väl till hands hemma, då få faktiskt tänker på att avgaser och annat gör mer påverkan på huden än man tror.

Resekit

 

Att tänka på

Vi på Babyface låter dig inte resa iväg utan några goda ord på vägen. Är allt klart inför resan? Har du exempelvis växlat pengar? Få länder är så före i sin kortanvändning som Sverige, och många länder föredrar faktiskt kontanter före kortet. Det är dessutom ett säkrare alternativ för dig. Dricks, taxiresor och dylikt bör du betala kontant då det inte alltid är självklart med kvitton vid dessa tillfällen. Många länder tar även en kostnad för solstol och parasoll, ett par mynt löser den avgiften. Sedan är det alltid bra att ha lite skrammel kvar till en och annan glass…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.