nattmask

Reparera huden under natten – med en nattmask

Stressig vardag och många måsten gör ofta att huden blir den som glöms bort. Man har helt enkelt inte alltid tiden att smörja in sig med diverse krämer innan man ska iväg. En nattmask är då en enkel lösning, som jobbar aktivt medan du sover.

Reparera huden med en nattmask

Med stress och fullspäckat schema vill man helst ha en produkt som kan appliceras på kortaste möjliga tid, men göra så mycket som möjligt för huden. En nattmask gör detta, och du vaknar upp med en återfuktad och reparerad hud. Masken tränger in i huden och lämnar inte massa överflödig produkt som en vanlig ansiktsmask skulle göra.

En nattmask kan hjälpa både ditt yttre och inre

Decleor har en fräsch gelmask att sova i. Den har en behaglig gelkonsistens som lämnar huden fräsch och fyllig. Passar alla hudtyper och motverkar pigmenteringar och ojämn hudton.

Denna lugnande ansiktsmask har en krämigare konsistens som tillför en riktig fuktbomb till uttorkad hud. Masken passar mycket bra till dig med ytliga blodkärl, känslig och lättirriterad hud. Använd cirka 2 gånger i veckan.

Nattmask med aromaterapi

Sound Sleep Cocoon är en intensivt fuktgivande gel-cream med sina lugnande dofter även får dig att slappna av i sinnet, verkligen en perfekt kräm under kvällen! Resultatet är en hud med mycket lyster och en skön återhämtning för både kropp och sinne. Stryk ut tunt över ansikte och hals som sista steget i din hudvårdsrutin på kvällen. 

“Lugnande dofter som de som finns i just Sound Sleep Cocoon, har länge använts för att dämpa oro och ångest samtidigt som de aktivt verkar avslappnande. Sound Sleep Cocoons rörelseaktiverade eteriska oljor frisätts under natten – och därför ännu mer om du ligger och vrider och vänder på dig. Du kommer att märka hur du blir lugnare och snabbare kan komma till ro. “

nattmask

 

Kommentera