Photography Fluid 12%

Photography Fluid 12% – för en jämn och slät hud

Visste du att det finns en produkt som ger dig felfri hud, både på bild och i verkliga livet? En produkt som får det att se ut som du lagt ett så kallat fotofilter över din hy? Photography Fluid 12% har hyllats världen över, och vi förstår varför!

Photography Fluid 12% har en serumliknande formula som är mycket dryg och är därmed en prisvärd produkt. Utöver detta har den också blivit ett nytt tillvägagångssätt för att få lyster och utstrålning. Huden ser perfekt ut, både på bild och i verkliga livet. Formulan ger det där perfekta “Instagram blurret”, förutom att ge huden ett otroligt lyster förbättrar den även ytan och reducerar fina linjer och porer.

Den snabbabsorberande formulan lämnar en återfuktning som varar i 48 h och passar därför även för dem som lider av väldigt torr hud.

Så använder du Photography Fluid 12%

Applicera serumet i stället för flytande foundation för ett naturligt lystergivande resultat. Ta ett par droppar och blanda med din dagcreme och resultatet blir en perfekt och felfri hud. 
Önskar du ett mer täckande resultat kan du applicera serumet under, eller blanda den med, en flytande foundation. Pröva dig fram och se vad du föredrar!
Produkten kan även användas tillsammans med Photography Fluid, Opacity 8% för en semitransparant, konturande effekt.

 

Photography Fluid 12%

Hyllningar av Photography Fluid 12%

Personer världen över har hyllat denna produkt, ta del av utlåtandena nedan:

“Den mest underbara ”helt perfekt hy men osminkad”-produkt jag haft!

“It’s unique! It’s a sort of primer that gives radiance to my skin and you just need a tiny drop or two to cover the whole face.
My skin just loves it so now I’ve ordered a full bottle”

”Jag är så kär i denna produkten att jag inte hittar rätt ord”.

”It’s long lasting and make the makeup look better in photographs and in real life”.

För mer produkter av Niod, besök Babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.