perfekta ögonbryn

Perfekta ögonbryn – så här gör du!

Perfekta ögonbryn är något de flesta eftersträvar. Ett par riktigt snygga ögonbryn kan verkligen lyfta looken. Ett par slarvigt plockade eller för kraftigt ifyllda ögonbryn kan faktiskt göra motsatsen. Alla har väl någon gång gått loss med pincetten och fått ångra sig, eller målat brynen i helt fel färg och form och fått börja om från början.

Att vara noggrann när man plockar ögonbrynen är givetvis en grundregel. Bra ljus och en rättvis spegel är guld värt. Använder man dessutom riktigt bra produkter så kommer dina icke perfekta ögonbryn att vara ett minne blotta.

 

 

Rätt produkter för perfekta ögonbryn

perfekta ögonbryn

Bareminerals Brow Master Brow Gel & Brush Duo Kit
är ett kit bestående av borste och en bryngel. Dess mjuka formula definierar och formar vackra bryn för en naturlig look, eller för en djärva look om man vill det.

 

perfekta ögonbryn

Jane Iredale Brow Gel
 är produkten som är perfekt för dig som vill ha en snabb, snygg och enkel lösning för att fixa snygga ögonbryn. Den innehåller en patenterad blandning av havsmineraler som vårdar och skyddar ögonbrynen. Den är enkel att applicera lätt på brynen för att ge färg eller som highlight. Man kan också använda den som mascara om man vill ha en naturlig look.

 

perfekta ögonbryn

Clarins Perfect Eyes & Brows Palette
är ett proffsigt ögonbrynskit. Ett måste i sminkväskan för dig som gärna lägger möda på att få till perfekta ögonbryn. Kitet består av: 3 brynfärger (kan även användas som matta ögonskuggor) 1 matt hudtonsfärgad ögonskugga Vax Svart mini-pincett Mini-borste Duo-applikator (vinklad pensel och skumgummi-applikator).

 

perfekta ögonbryn kit

Jane Iredale Greatshape Eyebrow Kit
är ett lyxigt kit i två färger med vax, färg, dubbeländad applikator med borste och spegel i en fin roségulddosa. Denna produkt gör det enkelt för dig att forma och skulptera ögonbrynen med ett följsamt mjukt vax och färg som är enkel att applicera.

 

perfekta ögonbryn highlighter

Jane Iredale Eye Highlighter Pencil White/Pink
är en dubbeländad highlighter-penna som gör det lätt att ljusa upp ögat eller andra delar av ditt ansikte.

 

Vill du fler tips på hur du fixar perfekta ögonbryn och vilka produkter som passar just dig så går det bra att höra av sig till oss. Vi hjälper dig gärna.
info@babyface.se

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.