Papaya Peeling Årets produkt

Papaya Peeling – Årets produkt 2018!

Maria Åkerberg tog hem priset för ”Årets produkt” på Organic Beauty Award för tredje året i rad med den mycket uppskattade produkten Papaya Peeling!
årets produkt papaya peeling

Papaya Peeling är Årets produkt 2018!

Vi gjorde en hat trick! För tredje året i rad har MARIA ÅKERBERG stått som segrare av kategorin Årets Produkt i Organic Beauty Awards! Vi har tidigare vunnit med Eye Cream More och Face Lotion More. Stort tack till alla er som har röstat på Papaya Peeling i Organic Beauty Awards! Förutom framgången för Papaya Peeling vann vi även kategorin Bästa Schampo med Shampoo Nettle.
Källa: mariaakerberg.se

Maria Åkerberg Papaya Peeling

Papaya Peeling är en så kallad enzympeeling för ansikte och hals. Denna produkt innehåller extraktet Papain, som varsamt löser upp döda hudceller och samtidigt motverkar pormaskar utan att påverka underliggande hud. En peeling som passar alla hudtyper, även den allra känsligaste huden.

• Papaya Peeling doftar fräscht av papaya.
• Ekologisk ansiktspeeling för alla hudtyper.
• Enzympeeling – lämnar huden fräsch och strålande.
• Används med fördel tillsammans med Face Mask Moist – ger huden en rejäl boost!

Peelingen ska appliceras på ren och torr hud. Massera i en till två minuter. Blanda med lite vatten så att det blir som en creme i ansiktet. När de små kornen har lösts upp så sköljer du bort peelingen med ljummet vatten. Ett tips är att fukta en mjuk ansiktsborste och massera ansiktet med.

Tips för en rejäl fuktboost

Fuktboost: Peela ansiktet med Papaya Peeling. Fukta sedan fingertopparna med ljummet vatten och fortsätt att peela med cirkelrörelser tills kornen smält. Applicera sedan Face Mask Moist över och låt detta sitta under natten, skölj av på morgonen.

Läs mer gärna om Maria Åkerg och hennes fantastiska produkter i ett tidigare inlägg.

Maria Åkerberg – svensk ekologisk hudvård

Maria Åkerberg har ett brett sortiment av produkter som är väldigt uppskattade och omtyckta av många. Har du frågor kring Maria Åkerbergs produkter så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.