Ögonmask – för vackrare ögon

En ögonmask som passar just dina behov kan göra underverk för dina ögon. Huden runt ögonområdet är mycket känslig och man kan lätt få rynkor och påsar under ögonen. Det finns flera saker man kan göra för att undvika detta. God sömn, bra kost och motion är viktigt för vår hud. Likaså vilka hudvårdsprodukter vi väljer att använda på området kring ögonen. För pigga och fräscha ögon behöver man vårda huden kring ögonen väldigt noga. Genom att regelbundet använda en ögonmask så återfuktas din hud runt ögonen som lämnas snygg och fräsch. I detta inlägg ger vi tips på ett flertal ögonmasker från olika varumärken. 
 

Använda en ögonmask gör skillnad

 
Elemis Pro-collagen Hydra-gel eye mask är en fantastisk ögonmask som är framtagen för att omedelbart minska uppkomsten av linjer och rynkor. Den innehåller ingredienser som har en åtstramande effekt och som dessutom lämnar huden återfuktad. Huden runt ögonen kommer att kännas yngre och fräschare.

Dragon’s blood eye mask är ögonmasken från Rodial som gör att dina mörka ringar under ögonen blir ett minne blott. Denna mask mjukar upp, återfuktar och gör ögonen fastare. Ögonmasken innehåller ingredienser som reducerar svullnad, mörka ringar samt ger en omedelbar uppljusande effekt.

Eye lift firming treatment är en ögonmask från Murad som gör att dina ögon får en rejäl boost. Denna mask har åtstramande effekt och som minskar rynkor och synliga linjer. Ögonmasken återfuktar huden och lämnar den fast och fyllig.

Skin-smoothing eye mask är ögonmasken från Clarins som ger dig känslan av en riktigt lyxig ögonbehandling. Masken reducerar svullnad, har en lugnande effekt och stärker ögonområdet. Den verkar även återfuktande och reducerar påsar. Behandlingen fungerar utmärkt för dig som upplever att du har trötta ögon.

 

Ögonmask

 

Har du frågor kring vilken ögonmask som passar just dig och dina behov så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

2 reaktioner på ”Ögonmask – för vackrare ögon

  1. Hej!
    Jag är 26 år och jag har torr hud, har torra ögon oftast och runt ögonen har jag fått lite rynkor, speciellt på högra ögonen. Vilken mask tycker ni att passar mig bäst? 🙂
    Tack i förhand

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.