Nyheter från Decléor + utförsäljning!

Nu har några riktigt fina nyheter från Decléor rullat in! Prologene Lift är serien för 40+ kvinnan eller mannen, och den är baserad på de fina effekterna från 100% naturlig lavendel. 130 kg blommor blir en liter ”Lavendula Hybrida Essential Oil” som alltså används i produkterna. Serien är baserad på innovativ teknologi i kombination med ikoniska ingredienser som effektivt förbättrar fastheten, ger huden ett lyft samt motverkar rynkor och förtidigt åldrande. Serien bygger på en aktiv ingrediens, L-PROLINE, som boostar produktionen av bindvävsfibrer. Nyheterna är:

 

 

 

Decléor Prolagène Lift Contouring Lift & Firm Mask

Contouring Lift & Firm Mask är en snabbverkande, effektivt uppstramande och mjukgörande ansiktsmask, speciellt utvecklad för en mogen, torr och lysterlös hud. Har en rik konsistens med en fräsch doft av lavendel. Verkar för att förbättra spänst, lyster, fina linjer och ger känslan av en upp plumpad, fräsch och behaglig hud.

 

 

 

 

Decléor Prolagène Lift & Firm Eye Care

Ögonkräm som verkar för att förbättra ålderstecknen samtidigt som integriteten bevaras i den känsliga huden runt ögonen. Stimulerar mikrocirkulationen runt ögonen tack vare en kombination av Natural Eye Tech Peptide och L-prolin. Pärlemorpartiklar för att ge ögonområdet en mer utvilad och piggt utseende.

 

 

 

 

 

 

 

Decléor Prolagène Lift Lift & Firm Day Cream

En dagkräm med doft av 100 % naturligt ursprung med eterisk olja från Lavandula angustifolia (lavendel). L-prolinkomplex stimulerar kollagenproduktionen medan hyaluronsyra fyller och tillför fukt. Den fjäderlätta konsistensen gör krämen perfekt för normal hy och blandhy.

 

 

 

 Decléor Prolagène Lift Lift & Firm Rich Day Cream

En dagkräm med doft av 100 % naturligt ursprung med eterisk olja från Lavandula angustifolia (lavendel). Alla de effektiva egenskaperna som vår lift & firm day cream men med rikare konsistens och innehåll för en torrare hud.

 

 

 

 

 

Inte helt säker? I samband med att vi nu lanserat nyheterna i Prolagéne Lift-serien kan du fynda dina tidigare Prolagene Lift-favoriter till kanonpris. Om du beställer dessa får du gärna be oss om prov på nyheterna samtidigt, så skickar vi med dem så att du får prova dem i lugn och ro.

 

 

Prolagene Lift & Firm Day Cream Dry Skin 695 kr (ordinarie pris 895 kr)

En återuppbyggande anti age-creme för torr hud. Ger fastare hud med mer spänst, färre synliga linjer och rynkor. Ger ett naturligt ”lyft” och lyster. Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande, lugnande och mjukgörande. Lätt doft och silkeslen konsistens som snabbt går in i huden.

 

 

Prolagene Lift & Firm Day Cream Normal Skin 695 kr (ordinarie pris 895 kr)

En återuppbyggande anti age-creme. Ger fastare hud med mer spänst, färre synliga linjer och rynkor. Ger ett naturligt ”lyft” och lyster. Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande, lugnande och mjukgörande. Lätt doft och silkeslen konsistens som snabbt går in i huden.

 

Prolagene Lift & Brighten Eye Cream 395 kr (ordinarie pris 595 kr)

Anti age creme som verkar i de djupare hudlagren. Ger omedelbar lifting effekt och motverkar rynkor och svullnader. Ger lyster, motverkar mörka ringar. Stärker hudbarriären, verkar fuktighetsgivande, lugnande och mjukgörande. En härlig gel-creme konsistens med svag doft av lavendel.

 

 

 

Prolagene Lift & Brighten Peeling Gel 389 kr (ordinarie 589 kr)

AHA/syra-peeling för hemmabruk (utan korn). Stimulerar cellförnyelsen och ger energi och lyster till huden. Slätar ut linjer och rynkor och förbättrar hudstrukturen. Motverkar sliten, ”grå” och ”glåmig” hud.
Motverkar torr, grov hud, verkar mjukgörande och jobbar på ärr. Motverkar kvisslor och komedoner. Förebygger och ljusar upp bruna pigmentförändringar. Ger en jämnare och klarare hudton.

 

 

 

Prolagene Lift & Intense Youth Concentrate 589 kr (ordinarie 789 kr)

Ett intensivt uppstramande koncentrat för mogen hud som önskar fasthet. Förbättrar fasthet på djupet och på hudytan. Hudförbättrande, mjukgörande och lystergivande. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Från första användningen aktiveras de uppstramande mekanismerna i huden.

 

 

 

 

Prolagene Lift & Fill Wrinkle Mask 395 kr (ordinarie 595 kr)

En ”filler” och anti-age mask för lokalt bruk på alla typer av linjer och rynkor. Rynkan fylls ut från insidan och utsidan med omedelbar och långtidsverkande effekt. Reducerar djupa markerande rynker lokalt i ansiktet som t.ex. kråksparkar, rynkor under ögat och runt munnen. Verkar cirkulationsökande och dränerande. Bygger upp hudbarriären, verkar skyddande, lugnande, fuktighetsgivande och mjukgörande. Härlig lätt doft av lavendel.

 

 

Ring eller maila om du har minsta fråga om produkterna, vi hjälper dig gärna!

 

Kommentera