Nyhet hos Babyface – GROWN ALCHEMIST

Grown Alchemist är ett varumärke med fokus på naturliga, ekologiska ingredienser. Dessutom har de miljövänliga förpackningar och är ACO-certifierade (Australian Certified Organic). Grown Alchemist säljs i över 30 länder och blickar nu framåt mot den globala marknaden.

Vad är Grown Alchemist?

Grundarna, bröderna Keston och Jeremy Muijs, delar en djup passion för kraften hos naturlig och ekologisk kemi och hudvård. Ambitionen med Grown Alchemist är att enbart använda hälsosamma, vetenskapligt bevisade ingredienser som verkar på cellnivå – inklusive neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler och avancerade aktiva återfuktare.

Våra ”Must Have” från Grown Alchemist

Denna avancerade tonade läppbehandling vårdar läpparna för att motverka ålderstecken. Den har en förfinande effekt och ger synbart fylligare läppar samtidigt som den minskar fina linjer på, och runt, läppkonturen. Så fylligare läppar OCH motverkar ålderstecken – helt klart en ”must have”!

Detta är ett serum som fungerar för alla hudtyper och som innehåller en kraftfull sammansättning aktiva substanser. Dessa förbättrar hudytans struktur och har en utjämnande effekt på huden genom att hämma hyperpigmentering och åldersfläckar. Förbättrar och framhäver hudens naturliga lyster. Björnbärsextrakt och lakrits verkar pigmentutjämnande och ljusar upp huden i ansiktet samtidigt som de dämpar åldersfläckar och hyperpigmentering. Rosextrakt verkar porsammandragande och ökar hyns lyster samtidigt som det förbättrar hudens struktur och finish. Hyaluronsyra tillför fukt på djupet och plumpar huden.

Formuleringen i denna avancerade ögonkräm får huden runt ögonen att se fastare och mer elastisk ut. Minskar synbart mörka ringar och påsar under ögonen liksom även förekomsten av mimikrynkor och andra linjer runt ögonen. Inte nog med det – flaskan är så söt att man gärna låter den stå framme.

GROWN ALCHEMIST

 

En cremig lermask anpassad för alla hudtyper, som avgiftar huden och rengör på djupet. Innehåller ingredienser som öppnar upp porerna, balanserar talgproduktionen och gör huden spänstig, len och fräsch. Vit lera avlägsnar orenheter, avgiftar och gör huden klar och fräsch genom att ta bort överflödigt sebum. Vetegroddsolja innehåller vitamin A, E och D samt essentiella fettsyror som mjukgör, minskar porernas synlighet och återställer hudens elasticitet och spänst. Ginkgo främjar mikrocirkulationen och minskar irritation och rödflammig hud.

Eftersom detta är en nyhet hos oss på Babyface ger vi er nu 20% rabatt – på hela sortimentet av Grown Alchemist!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.