nyårsfin

Nyårsfin- så här gör du

Vill du vara strålande vacker på nyårsafton men har svårt att hitta den perfekta looken? Då är detta inlägget för dig. I dagens inlägg kommer vi att ge tips på hur du blir nyårsfin i 7 steg. Tips som kommer få dig att se ut som en gudinna hela kvällen.

7 steg till att bli nyårsfin

 
1. Kroppsvård– Det räcker inte med en snygg makeup på nyårsafton utan det gäller att se till att vara fin från topp till tå. Börja därför dagen med ett långt bad. Använd produkter som mjukar upp din hy och gör den lystrig och väldoftande.
 
2. Ansiktsvård-När du är klar med kroppen är det dags för en ansiktsbehandling. Använd en återfuktande ansiktsmask som mjukar upp ansiktet och gör den redo för makeup. Avsluta sedan med en ansiktskräm. Varför inte prova Bare haven essential moisturizing soft cream, från Bare minerals. En återfuktande kräm som gör huden mjuk och smidig.
 
3. Bas-När du rengjort din hy är det dags för det viktigaste, nämligen makeupen. Börja med en enkel bas. Ett tips är att använda en foundation med extra lång hållbarhet så att du kan vara snygg hela kvällen. Varför inte prova Barepro performance wear liquid foundation, från Bareminerals. En fantastisk foundation som är enkel att applicera och som ger en perfekt, matt finish. Produkten håller dessutom upp till 24 timmar.
 
4. Ögonbryn– Ögonbrynen är viktiga för en perfekt makeup. Det är därför viktigt att du använder bra produkter för att få till ett bra resultat. Ett tips är att använda Brow master brow gel, från Bareminerals. En ögonbrynsgel som hjälper dig att skapa snygga bryn som ser naturliga ut.
 
5. Ögon– En enkel makeup med fokus på ögonen är alltid en succé. Gör en enkel sotning med varmare toner för en mjukare look. Avsluta sedan med liner i övre och undre fransraden.
 
6. Läppar– Snygga läppar är ett måste till nyår. Använd en röd läppenna för att rama in läpparna och avsluta sedan med att fylla i läpparna med ett rött läppstift.
 
7. Hår– Ett perfekt svall är pricken över i på en nyårslook. Börja med att göra en snedbena och locka sedan hela håret. Låt lockarna svalna och kamma sedan ut lockarna för att få till ett snyggt svall. Avsluta sedan med hårspray.
 
Så blir du nyårsfin. Den här looken gör sig snygg till en svart klänning såväl som en klassisk jumpsuit.
 

Ha nu en fantastisk kväll och vi på Babyface önskar dig ett gott nytt år!

Kommentera