Maria: Murad har de bästa produkterna mot acne!

Maria är en av våra nöjda kunder. Hon berättade för oss att hon har testat det mesta inom hudvård innan hon fann Babyface.se. Enligt henne så har Murad de bästa produkterna mot acne. Det är alltid kul att få höra att våra kunder är så nöjda, så därför bad vi henne att berätta sin historia.

Så hittade jag de bästa produkterna mot acne:

Som många andra så började jag redan i yngre tonåren att få problem med acne och fet hy. Jag provade verkligen allt! Billiga produkter från olika märken, dyra produkter rekommenderade av hudterapeuter och jag fick till och med receptbelagda krämer av läkare. Ingenting fungerade! En vän tipsade mig om Babyface, eftersom hon tycker att de har ett bra utbud och snabb leverans. Jag kontaktade kundtjänst då jag kände att jag ville ha lite hjälp. Vilken bra service! De var snabba och såå trevliga. Tipset jag fick var en hudvårdsserie från Murad. Jag måste verkligen säga att det är de absolut produkterna mot acne som jag någonsin har provat. På bara några veckor så märkte jag en enorm skillnad, både med att jag fick mindre blemmor men också att huden kändes mindre fet. Det är så skönt då jag haft problemen så länge.

Maria

Tack Maria! Roligt att du har hittat rätt. Vill du som läser detta prova denna hudvårdsserie från Murad så vill vi tipsa om deras startkit.

bästa produkterna mot acne

Bra att tänka på är att orsaken till acne varierar från person till person. Teorier om vad som kan påverka acne och vetenskapen är inte riktigt överens. Det är väldigt komplext och vi tipsar alltid om att hitta orsaken i samråd med din hudterapeut och/eller hudläkare. Möjliga orsaker som påverkar acne negativt är bland annat hormoner, vissa läkemedel, fel produkter, dålig makeup och stress. Behandling av acne kan ta tid och det gäller att vara konsekvent och tålmodig med sin hudvård.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.