maria åkerbergs produkter

Maria Åkerbergs produkter för stora och små

Maria Åkerbergs produkter har länge varit populära och vunnit flertalet priser. Med sina ekologiska produkter fungerar dem för alla åldrar, stora som små. Vi gillar särskilt hur snälla de är mot huden och resultatet som blir därefter!

Maria Åkerbergs produkter – för barn

Bland Maria Åkerbergs produkter finner vi “Baby Care”. Ett kärleksfullt kit som består av en blandning vårdande fettsyror som gör huden mjuk och smidig. Balmen har en kraftig konsistens och verkar skyddande för barnets känsliga hud. Produkten kan upplevas något kornig men de smälter snabbt av den egna kroppsvärmen. En bra produkt för torra barnkinder.

Ett färdigpackat baby kit till den nyfödda bebisen, levereras tillsammans med Maria Åkerbergs tvättlappar. En mycket trevlig gåva att ge till nyblivna föräldrar, eller att önska sig till jul till sin bebis.

Man kan inte skriva om Maria Åkerbergs produkter utan att nämna denna multiolja som kommer att bli din favorit framöver! Den inte bara skyddar din hud mot bristningar under din graviditet, den avlägsnar också makeup samt rengör babyhud! Hade vi fått bestämma hade vi haft flera stycken exemplar av denna oljan hemma.

Den går även att använda som en kroppsolja för mycket känslig och torr hud samt vid massage.

 

maria åkerbergs produkter

Maria Åkerbergs produkter – för vuxna

Body Mask Honey, med svensk honung, är en mycket fuktgivande och vårdande kroppsmask från Maria Åkerberg. Den gör torr hud mjuk och smidig, helt perfekt under vinterhalvåret! Eteriska oljor av pepparmynta och enbär tillför en uppiggande doft. Pepparmynta ger en lätt kylande känsla på huden vilket ger en härlig kontrast, särskilt om man använder den i bastun. Applicera på huden och låt verka 5-20 minuter. Skölj sedan av.

Bath & Scrub Salt består av saltkorn som effektivt avlägsnar döda hudceller och gör hela kroppen härligt len. Saltet tillför viktiga spårämnen som verkar balanserande på huden.

Massera in på fuktig hud, gärna i bastun. För bästa effekt, kombinera med Body Mask Honey och skölj sedan av. Fungerar även utmärkt som uppfriskande badsalt. Tillsätt cirka 1 dl Bath & Scrub Salt till ett normalstort badkar och cirka 1 msk till ett fotbad.

Bland Maria Åkerbergs produkter finns även flera olika ekologiska deodoranter som du kan läsa om här.

Maria Åkerbergs Face Mask Black är en djuprengörande ansiktsmask med aktivt kol, speciellt lämpad för en hud som känns stressad, i obalans och behöver en detox. Kol, länge känt för sina renande egenskaper, drar till sig gamla hudceller, orenheter, miljöföroreningar och överflödigt talg från huden likt en magnet, samtidigt som det lugnar och ger lyster. Perfekta masken inför jul!

maria åkerbergs produkter

Här kan du ta del av hela vårt utbud av Maria Åkerbergs produkter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.