maria åkerberg ekologisk hudvård

Maria Åkerberg – svensk ekologisk hudvård

Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke. I år blev hon Årets Företagare i Sverige 2017. Juryns motivering löd: ”I en bransch med knivskarp och global konkurrens har årets vinnare med hög tillväxt och imponerande resultatmarginaler byggt upp sitt bolag. Genom forskning och innovation i kombination med en omtanke om människa och miljö skapas helt unika produkter av högsta kvalitet. Vinnaren är en sann entreprenör och förebild!”

Historien bakom Maria Åkerberg

Historien bakom varumärket Maria Åkerberg är att hon hade själv en gång tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövde hon produkter. Maria ville ha en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser, vilket visade sig vara omöjligt att hitta.

”HUDVÅRD ÄR LIVET, JU BÄTTRE HUDVÅRD DESTO BÄTTRE LIV”
– Maria Åkerberg – grundare och ägare

Maria Åkerberg utvecklade eget hudvårdsmärke

Eftersom Maria inte hittade hudvårdsprodukter som uppfyllde hennes krav, tog hon själv fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie. När Maria utvecklade dessa produkter utgick hon från sig själv och sina behov. Hon ville gärna veta exakt vad hon använde på sin hud. Därför tänkte hon att det borde finnas fler som tänkte likadant, som också ville veta vad de använde på huden. Det hade hon helt rätt i. Nu har Maria tagit fram de hudvårdsprodukter som hon själv letade efter; riktig hudvård! Maria Åkerbergs produkter har en fullständig innehållsdeklaration och tillverkar så naturliga hudvårdsprodukter som möjligt.

Drivkraften bakom Maria Åkerberg och Dermanord

Det är vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss människor och vår miljö som är grunden och drivkraften bakom företaget Dermanord, som producerar Maria Åkerbergs produkter. Målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll. Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen, råvaror som är helt ekologiska. Produktutvecklingen fortsätter i takt med den senaste forskningen.

Maria Åkerberg hos Babyface

 
Maria Åkerberg, produktbilder

Maria Åkerberg är ett populärt märke hos oss på Babyface. Har du frågor kring produkterna så är du alltid välkommen att höra av dig till oss, vi hjälper dig gärna!

info@babyface.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.