bästa sminktips

Månadens nykomlingar: oktober

Månadens nykomlingar är här och dessa vill vi hylla lite extra! Oktober månad bjuder på lyster, fukt och skyddande ögonskuggor. Låter inte det som en bra start på hösten?

Ansiktsvatten som ger lyster

Medik8 Press & Glow

Var det någon som sa lyster? Medik8 Press & Glow är en helt underbar produkt om din hud behöver extra återfuktning! Milt exfolierande PHA-syra ökar cellförnyelsen, acaiextrakt minskar inflammation och aloe vera verkar lugnande. Applicera morgon och kväll efter rengöring, och det bästa av allt – Press & Glow passar alla hudtyper!

PÜR Anti Pollution 12 Shade Eyeshadow Palette

Kanske den ultimata ögonskuggspaletten för alla tillfällen? Vi tror så! Med 12 olika färger, matta och skimriga, kan den även den tråkigaste höstdagen få ny energi! Dessutom innehåller dessa skuggor en anti-pollution-ingrediens som skyddar det känsliga ögonområdet mot yttre påfrestning. Vegansk och glutenfri.

Skin Regimen

Triss i hudvård! Skin Regimen’s nyheter är allt annat än en besvikelse!

Skin Regimen Polypeptide Rich Cream är en rik creme för den torra huden som tappat spänst och volym. Peptider boostar huden och ökar kollagenproduktionen samt ger ny lyster.

Skin Regimen Glyco Lacto Peel är en leave on-peeling med 10% AHA-syra och PHA-syra som effektivt ökar cellförnyelsen samt ger ny lyster. Tips: om du är ovan vid syror, vänj in huden – använd peelingen 1 gång/veckan i 1-2 minuter för att sedan successivt öka.

Skin Regimen Lip Balm är ett djupt återfuktande lip balm med naturliga ingredienser som avocado och sheasmör. Perfekt att ha i väskan för att snabbt kunna återfukta en kall höstdag.

Hoppas du hittar en ny favorit bland dessa nyheter hos oss på Babyface! Vill du ha hjälp att hitta rätt produkter är du alltid välkommen att kontakta oss!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.