lyxiga presenter till henne

Lyxiga presenter till henne

Lyxiga presenter till henne – har du också en väninna, mamma eller kanske en syster som du vill ge en lyxig present till? Maria Åkerbergs serie kroppsvårdsprodukter med doft av underbar choklad är välgörande för både kropp och sinne. Vilken kvinna blir inte glad över att få en sådan fin present?

lyxiga presenter till henne

Lyxiga presenter till henne med doft av choklad

Body Balm White Chokolate är en härligt mjukgörande kroppsbalm. Den innehåller kakaosmör och vaniljextrakt som ger en mild doft av vit choklad och en härlig känsla av lyx. Choklad är inte bara gott att äta, choklad är gott för hela kroppen! Massera in en liten klick på torr eller fuktig hud. Den passar bra att använda både till varm massage och inpackning.

Dark Chokolate Mask är en härlig chokladdoftande creme-mask som inte stelnar. Den innehåller Kakaosmör som tillför fettsyror och antioxidanter som passar för alla hudtyper. Huden efterlämnas mjuk, len och med en svag doft av choklad. Denna mask tillför massvis av antioxidanter som har en anti-age effekt. Precis som antioxidanter i frukt och grönsaker så är de nyttiga för alla åldrar och passar för såväl män som för kvinnor och tonåringar. Masken ska appliceras på rengjord hud och verka under minst 10 minuter. Sedan avlägsnas med ljummet vatten. Huden kommer att kännas som ny!

Dark Chocolate Scrub är en undebar kroppspeeling med mild doft av choklad. Denna kroppspeeling är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor, kakaosmör och kakao och är väldigt effektiv för den som inte har så känslig hud. Detta är en perfekt present för chokladälskaren eftersom den doftar som nygräddad kladdkaka! Peelingen innehåller kakaosmör som är ett naturligt mjukgörande medel som smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Kakao stimulerar produktionen av endorfiner, det vill säga de hormoner som får oss att må bra. Dark Chocolate Scrub kan appliceras både på torr och våt hud. Det går också bra att blanda ut den med lite varmt vatten. Massera in hela kroppen före dusch. Saltkornen peelar effektivt huden som efterlämnas mjuk, len och med en svag doft av choklad.

lyxiga presenter till henne choklad

Söker man efter lyxiga presenter till henne så är choklad i någon form alltid ett säkert kort! Varför inte kombinera en kroppsvårdsprodukt med doft av choklad med en chokladprovning? Perfekt för den kvinna som även tycker om att äta chokladen 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.