lip plumper

Lip plumper som fungerar

Tycker du att det är svårt att få läpparna att synas och önskar mer framträdande konturer? Framhäv läpparna med en lip plumper som ger läpparna extra ”plut” och tydligare läpp. Välj din lip plumper efter den effekt du önskar – mer eller mindre. Vi har produkterna som gör läpparna fylligare och mer framträdande på bara några sekunder, med naturliga ingredienser.

Varför lip plumper?

Ett lip plumper innehåller ett eller flera ämnen som gör att läpparna får en reaktion. Dessa ämnen varierar men är vanligtvis koffein eller stark krydda så som ingefära eller chili. Effekten som blir är att läpparna blir fylligare och mer framträdande. Dessa lip plumper finns både i olika nyanser och dofter, eller ofärgade så att du sedan kan tillföra den färg du känner för.

Lip plumper med mindre effekt

Detta är ett krämiga stift från Jane Iredale som finns i flera fina färger färger, en för varje humör och tillfälle. De är baserade på sheasmör som ger mjuka läppar. Peptider och ingefära ger en lättare plumping-effekt och extrakt från grapefrukt och citron har en exfolierande verkan. Sticket doftar fräscht av tranbär.

Lip plumper med större effekt

Det transparenta sticket från Rodial ger större effekt och har ett lätt skimmer. Applicera två gånger om dagen och få ett omedelbart resultat som håller länge. Den innehåller Hyaluronsyra som ger en plumping-effekt samt extrakt från chili. Doftar lätt av persika.
Tänk dock på att eftersom produkten innehåller chili kan det vara bra att som nybörjare enbart applicera en gång om dagen, så att du sakta vänjer dig.

lip plumper

 

Ett annan produkt med effektivt resultat är Xlips. De aktiva ämnena ökar blodcirkulation som får din läpparna att svälla och på så sätt bli större. Produkten verkar direkt och omvandlar dina läppar från tunna till fylliga. Du får en ökad kontur med mer definierade läppar. Innehåller bland annat extrakt från kiwi.

Vill du veta mer om lip plumpers och vilken som passar dig? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!
info@babyface.se

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.