kundomdömen för babyface

Kundomdömen för Babyface

Vi på Babyface är väldigt tacksamma för all härlig feedback från våra kunder! Kul att det märks att vi är måna om våra kunder och satsar på riktigt bra kundservice.

Nedan kan du läsa ett axplock av de kundomdömen för Babyface som har lämnats via sidan Prisjakt.nu.

Kundomdömen för Babyface:

“Detta är en av få onlinebutiker som ger en personlig upplevelse. Alltifrån generositeten av samplar i samband med order, till hur omtänksamt fint ordern är paketerad. Men även kontakten till utbildade lic. hudterapeuter. Så professionella, omtänksamma och bra. Utöver alla dessa väldigt viktiga aspekter är Babyface ledande när det kommer till pris. Det började med att jag skulle prova att köpa hudvårdsprodukter online, jag provade några onlinebutiker och hittade hit genom Prisjakten – nu finns ingen återvändo. Jag kommer alltid att köpa online hos en så trevlig onlinebutik som Babyface! Dom bevisar att god service inte är beroende av en fysisk butik, för det går att vara lyhörd online också.”

“Superfina priser, snabba leveranser och produkter av högsta kvalité!!!”

“Länge sen man fick sådan fantastisk service! Verkligen utöver det vanliga! Beställde 3 solkrämer från Clarins varav den ena var slut. Fick snabbt återkoppling och förfrågan om hur jag ville göra med min beställning. Eftersom jag valde att invänta leverans av samtliga tre krämer i stället för att få delleveranser, fick jag även en fin och generös gåva på köpet! Och hela tiden information om status på min beställning. Wow, ett riktigt föredöme när det gäller kundbemötande och service!”

“Jag har köpt från babyface.se i nästan ett år nu, och har inget alls att klaga på. Priserna är bra, leveransen supersnabb, kundbemötandet superbra. Rekommenderar varmt!”

“Jag letade på många olika sidor och Babyface var den billigaste jag hittade, jag beställde flera Dermalogica produkter som skickades på två dagar! Ett stort plus för en fin packetering och för proverna som skickades med. Kommer definitivt rekommendera sidan!”

“Babyface är personlig och svara snabbt på ev. frågor du har. Trevligt att få med lite prover till dina köp. Babyface är min bästa webbutik, kram på er!”

 

Släng gärna iväg ett kundomdöme för Babyface du också, ifall du har handlat hos oss! =)

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.