julklappstips till mamma

Julklappstips till mamma

Ge din mamma något särskilt fint i jul, inget uppskattas ju så mycket som kärlek och omtanke i sin gåva! Vi har listat några fina julklappstips till mamma, gåvor som ger tid för såväl avkoppling som till att bli sitt finaste jag.  

Julklappstips till mamma – produkter

* En djuprengörande foam som eliminerar orenheter och döda hudceller och lämnar huden slät och silkeslen. Foamer 15 är lugnande, antiinflammatorisk och återfuktande. Produkten är parfym och fri från parabener. Fukta ansiktet och lägg på en dos mousse. Massera i några sekunder och skölj sedan av.

* Make-up-heroes innehåller fyra klassiker alla borde ha i necessären. Primern Instant Smooth Perfecting Touch jämnar ut rynkor och linjer och lämnar huden silkeslen. Supra Volume Mascara ger både omedelbar volymeffekt och vårdar fransarnas naturliga volym på lång sikt. Instant Light Natural Lip Perfector adderar en lätt färg till läpparna och gör dem jämnare och fylligare. SOS Primer skapar det perfekta underlaget för en hållbar make-up där den lätta nyanseringen korrigerar ojämnheter i huden.

* Ett perfekt julklappstips till mamma är att ge bort ett presentkort, ifall du har svårt att bestämma dig från vårt stora utbud.

julklappstips till mamma
* Ge din mamma en stunds avkoppling och tid för dig själv med Mindfulness Ritual – en kollektion av väldoftande och uppfriskande produkter i travel size, för ansikte och kropp. Levereras i en fin necessär av ekologisk bomull, med instruktioner för att skapa en stund av mindfulness.

* Ett underbart doftljus uppskattas av vem som helst, särskilt när det är ett jordande, stärkande och harmoniserande aromaterapiljus.
Din mamma får möjlighet att stanna upp, sluta ögonen, slappna av i axlarna och andas lugna djupa andetag.

* Sea Lavender & Samphire Hand & Nail Cream är en vårdande duo för kropp och händer med en härlig doft av lavendel.  Kommer i en fin necessär. 

julklappstips till mamma

Söker du efter julklappstips till honom? Här kan du läsa mer om vilka produkter vi tipsar om.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.